Morina Tarifi |
07-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Morina Tarifi[/b] Malzemeler • 750 gr morina • 2 tane pırasa • 100 ml zeytin yağı • 24 tane çekirdekleri çıkarılmış yeşil zeytin • Tuz ve biber Tarif Balıkların her iki tarafını tuz ve biber ile ovalayın Pırasaları sıcak zeytin yağında renkleri değişmeyecek kadar kızartın Her balığı aliminyum folya üzerine koyun ve pırasaları kızarttığımız yağı balıkların üzerine azar azar dökün Balıkları pırasa ve soğanla örtün Folyayı yavaşca katlayın ve uçlarını birleştirin Daha sonra bunu bir tabağa alıp 170 C fırında 30-45 dakika kızartın Folyayı açp servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|