![]() |
Saray Usülü Lokmalı Kuzu Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saray Usülü Lokmalı Kuzu Kebabı Tarifi[/b] Malzemeler Lokma İçin: • 250 gr ![]() • 1 ölçek Pastörize Yumurta • 250 gr ![]() • 1 tatlı kaşığı yaş maya • 1 kahve kaşığı pudra şekeri • 2 kahve kaşığı tuz Kebap İçin: • 1 kg ![]() • 2 demet dereotu • 2 demet maydanoz • 2 demet nane • 2 demet taze sarmısak • 2 adet kuru soğan • 2 adet domates • Tuz, • karabiber Tarif Küçük bir kapta maya ve pudra şekerini, 2 kahve fincanı su ile ezin ![]() 2 kahve fincanı un ekleyip üzeri kapalı olarak 20 dk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|