Kereviz Püreli Kebap Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kereviz Püreli Kebap Tarifi




[/b]

Malzemeler

• 500 grkuşbaşı et,
• 1 adet soğan,
• 1 adet havuç,
• 1 adet domates,
• 2 adet çarliston biber, Maydanoz,
• 2 çorba kaşığı margarin,
• 2 çorba kaşığı un, Tuz, karabiber
PÜRE İÇİN:
• 3 adet kereviz,
• 3 çorba kaşığı un,
• 2 çorba kaşığı margarin,
• 2 su bardağı süt,
• Tuz ve karabiber







Tarif
Tencereye yağı, soğanı koyup iyice kızdırın Etleri ekleyip 3 dk kadar kavurun Etler suyunu çekince unu ilave edip kavurmaya devam edinDoğranmış domatesleri ekleyip üzerini örtecek miktarda su koyup kaynatınÜzerinde oluşan köpüğü alınDoğranmış biberleri ve havuçları da ekleyip pişirmeye devam edin Püre için ise kerevizleri rendeleyin Tencerede unu ve yağı kavurduktan sonra rendelenmiş kerevizleri ekleyip kavurunİyice kavurduktan sonra sütü ilave edip 1 taşım kaynatın Hazırladığınız kereviz püresini tabağa alıp yanına etleri koyarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.