Floransa Usulü Tavuk Tarifi |
07-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Floransa Usulü Tavuk Tarifi[/b] Malzemeler • 6 adet tavuk gögsü (derisi ve kemiği çıkarılmış) • 5 yemek kaşığı un • 1/ 2 bardak parmesan peyniri veya rendelenmiş kaşarpeyniri • 1/ 2 bardak beyaz galeta unu • 2 çay kaşığı tuz? biraz karabiber • 2 yumurta ( 1 yemek kaşığı suyla çırpılmış) • 1/ 2 bardak sıvı yağ • 1 kg ıspanak • 1,5 yemek kaşığı limon suyu?süslemek için limon dilimleri • 250 gr dilimlenmiş mantar • 1 yemek kaşığı tereyağı Tarif Rendelenmiş peynirle galeta ununu karıştırın Tavukları tuzlayıp biberleyin Tavuk gögüslerini önce una ve yumurtaya, sonra peynirli galeta ununa bulayın Buzdolabında 1 saat bekletin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|