Kabak Pidesi Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kabak Pidesi Tarifi




[/b]

Malzemeler

• 4 adet yufka
• 1,5 kg tatlı kabağı
• 5 su bardağı toz seker
• 3 su bardağı su
• 1/2 su bardağı sıvıyağ







Tarif
Tatlı kabagını rendeleyin yufkaları düz bir zemin üzerine serin Içine rendelenmis kabak ve 1 su bardagı sekeri serpin iki kasık sıvı yag gezdirin Yufkayı her iki tarafından rulo seklinde sarın dilediginiz büyüklükte keserek tepsiye yerlestirin Üstüne yag sürüp fırına verin altı üstü kızarana kadar pisirin serbetini hazırlayıp ılık olarak üstüne dökün Cevizle süsleyip servis yapabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.