![]() |
Selçuklu Mutfağından Tutmaç Aşı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Selçuklu Mutfağından Tutmaç AşıMALZEMESİ 1 su bardağı nohut 1 su bardağı yeşil mercimek 1 su bardağı erişte 1 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı kuru nane 2-3 diş sarmısak 3 yemek kaşığı nar ekşisi veya 1 adet limonun suyu Tuz TARİF Nohutu bir gece önceden ıslatalım ve ertesi gün suyunu süzelim ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra sarmısakları döverek ezelim ve naneyi de katarak çorbanın üstüne ilave edelim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|