![]() |
İspanaklı Ve Havuçlu Katman Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İspanaklı Ve Havuçlu Katman Tarifi[/b] Malzemeler ? 750 gr ıspanak, sapları ayrılmış ![]() ? 750 gr havuç, rendelenmiş ? Tuz ? Taze rendelenmiş hint cevizi ? 1 çay kaşığı iyice rendelenmiş portakal kabuğu ? Taze öğütülmüş karabiber ? 50 gr margarin veya tereyağı ? Ayrıca pişirme kabını yağlamak için tereyağ ? Portakal dilimleri ve maydanoz, süslemek için Tarif Fırını 180C`ye ısıtın ![]() ![]() Ispanağın yapraklarını yıkadıktan sonra üzerlerinde kalan su ile büyük bir tencereye koyun ![]() ![]() ![]() ![]() Ispanağı süzüp, elinizle suyu iyice çıkıncaya dek sıkın ![]() ![]() Havuçları ve portakal kabuğunu karıştırıp tuz, biber ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Küçük bir tavada margarini eritip, kaptaki havuçların üstüne dökün ![]() 1 saat ftrında pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|