Bölgesel Zayıflama İçin Kendi Buldugum Kesin Çözüm |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bölgesel Zayıflama İçin Kendi Buldugum Kesin ÇözümMerhabalar ![]() ben kendımı bıldım bılelı ıdeal kılomdayım yemekle pek aram olmasada abur cubura oldukça düşkunum buda bende göbek yapıyor ara ara ben bunu yıllardır aynı yontemle gıderıyorum![]() faydasını herkes goruyor duzenlı yaparsanız kalmayacak bunu kımler uygulayabılır![]() ![]() ![]() -fiziği düzgun olupta sadece karın ve bel bölgesınde yağ toplanması olanlar, karnı dümdüz olupta sadece basen sorunu olanlar kolları kalın olanlar ![]() ![]() ![]() yada kalçaları buyuk olanlar ![]() ![]() ![]() ( sadece bu sorunları olanlar demıyorum ama genelde bunlarda işe yarıyor )malzemeler : yarım çay bardağı zeytınyagı yarım lımon ıkısını karıştırınız kese klasık banyo muhabettınızden sonra liflenmeden once ıstedıgınız bolgeye karışımı surup kese ıle kızartana dek keseleyın ![]() ![]() ![]() daıresel hareketlerle ![]() sonra ellerınızle yagları parçalarcasına sıkın![]() sonra liflenın banyo sonrası cıldınız kuru ıse bebek yagıyla yaglı ise normal bır nemlendırıcı ıle yıne yuvarlak hareketlerle masaj yapınız tum vucudunuza ozellıkle kılolu bolgeye![]() ![]() burdakı zeytın yagı parçalayıcı lımon ıse gerdırıcı sarkmaları onleyen kese ıse kan dolaşımını hızlandırıcı etkıye sahıptır ![]() ![]() bunu duzenlı olarak yaparsanız kesın sonuc alırsınız hamamda daha ıyı etkıyı verecektır![]() ![]() ![]() masaj makınesı ılede uygulanabılır ![]() işinize yararsa lutfen buraya yazınız sızın adınıza mutlu olurumsevgıyle zeynep |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|