|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| cilt, giderici, maske, pembe, selülit, tarifi, yenileyici |
Cilt Yenileyici Ve Selülit Giderici Pembe Maske Tarifi .. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cilt Yenileyici Ve Selülit Giderici Pembe Maske Tarifi ..Yediğimiz hormonlu gıdaların, hava kirliliğinin, stresin, zararlı tüm dış etkenlerin cildimizde yarattığı kötü etkilerinden kurtulmak istemez misiniz ![]() Daha çok ünlülerin tercih ettiği Pembe Maske ile cilt problerinden kurtulmanız mümkün Pembe Maske ile, cildiniz yenilensin, canlansın ve gençleşsin![]() Pembe maske, ciltteki vitamin, su, kolejen eksikliğini tamamlayarak cildi parlak ve daha zinde bir görünüme sokuyor ![]() Oldukça popüler olan Pembe Maskeyi evinizde kendiniz yapmaya ne dersiniz İşte hem cildinize, hem de selülitlerine uygulayabileceğiniz Maskenin formülü…Yüz ve Dekolte Bölgesi için Pembe Maske Tarifi : * 1 yemek kaşığı gül suyu * 1 yemek kaşığı gül yağı * 1 yemek kaşığı avakado yağı * 1 yemek kaşığı badem yağı * 1 yemek kaşığı kayısı yağı * 2 yemek kaşığı kil * 1 E vitamini kapsülü öncelikle yüzünüze pieling yapın Tüm malzemeleri karıştırın Yüzünüze ve dekolte bölgenize 1 kat gazlı bez örterek, maskeyi, gazlı bez üzerinden sürün Maskeyi çıkarırken cildiniz de tahriş olmasın diye Maske kuruduğunda cildinizden çıkartın![]() Bu maskeyi gün aşırı 10 kez uygulayın ![]() Selülit için Pembe Maske Tarifi : Aynı malzemelere aynı oranda kekik ve biberiye yağıda ekleyin Selülitli bölgelerinize uygulayın![]() alinti ![]() ![]()
|
|
Cilt Yenileyici Ve Selülit Giderici Pembe Maske Tarifi .. |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cilt Yenileyici Ve Selülit Giderici Pembe Maske Tarifi ..mormeneksem harika bilgiler paylasim yapion ama ![]() ![]() ![]() pahali paylasim bebegim bunlar ) ucuzundan git bizim milletimize ))) yüzdeki cilt yenilemesi icin haftada 2 kez yüzünüzü keseleyin piril piril yumusacik pamuk gibi cildiniz olur![]() ![]() bacaklariniza peeling mi yapmak istioyorsunuz biraz zeytin yagi icine de simit denilen ince bulgurdan accik katin![]() ![]() ![]() masaj yaparak sürün ovun biraz ![]() ![]() ![]() oh mis gibi yumusacik oluyor bacaklariniz![]() ![]() ))vücudun her yerine de kullabilirsiniz poponuzda selulitmi var veya olmasindan mi korkuyuorsunuz her gun sadece 5 dakika kese veya firca varsa elinizde ne varsa deyim artikin alin onu poposnuza sürün masaj seklinde yuvarlak dairesel hareketler yeterli inanin sadece 5 dakika![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mucize yi görün![]() )iyi reklamci olur he benden )))))))))))mormeneksem insallah kizmiyon baana ![]() senin paylasimlardan sonra birseylerde ben katiom diye
|
|
Cilt Yenileyici Ve Selülit Giderici Pembe Maske Tarifi .. |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cilt Yenileyici Ve Selülit Giderici Pembe Maske Tarifi ..elahanim30 Nickli Üyeden Alıntı mormeneksem harika bilgiler paylasim yapion ama ![]() ![]() ![]() pahali paylasim bebegim bunlar ) ucuzundan git bizim milletimize ))) yüzdeki cilt yenilemesi icin haftada 2 kez yüzünüzü keseleyin piril piril yumusacik pamuk gibi cildiniz olur![]() ![]() bacaklariniza peeling mi yapmak istioyorsunuz biraz zeytin yagi icine de simit denilen ince bulgurdan accik katin![]() ![]() ![]() masaj yaparak sürün ovun biraz ![]() ![]() ![]() oh mis gibi yumusacik oluyor bacaklariniz![]() ))vücudun her yerine de kullabilirsiniz poponuzda selulitmi var veya olmasindan mi korkuyuorsunuz her gun sadece 5 dakika kese veya firca varsa elinizde ne varsa deyim artikin alin onu poposnuza sürün masaj seklinde yuvarlak dairesel hareketler yeterli inanin sadece 5 dakika![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mucize yi görün )iyi reklamci olur he benden ))))))))))) mormeneksem insallah kizmiyon baana ![]() senin paylasimlardan sonra birseylerde ben katiom diye![]() Ne kizmasi!! Yeni ve guzel bilgiler ogreniyorum sayen de ![]() ![]() Diger konulara da tecrubelerini bekliyorum bitanem![]() ![]() ![]() Ben kimyasal katkili bir cok ilac ve guzellik malzemesini kullanmiyorum![]() Bitkisel kokenli degil mi hepsi, bu sebepten dolayi bitkisel cozumler benim icin ilk oncelikli her zaman![]() ![]() Bu sepepten dolayi da sizlerle paylasmak cok daha dogru bir karar, Begendigine de cok sevindim![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|