Fırında Dana Kaburga

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fırında Dana Kaburga





Etin marinesi için
1 yemek kaşığı kimyon tohumu
2 yemek kaşığı rezene tohumu
4 adet karanfil
2 yemek kaşığı kırmızı toz biber
1, 5 adet portakal kabuğu rendesi ve suyu
1 demet taze kekik
6 diş sarmısak
250 ml ev yapımı salça
100 ml balsamik sirke

Hazırlanışı
Dana kavurmayı 12 saat önce marinadın yarısıyla kaplayıp dolapta bir gece bekletin Önceden ısıtılmış 130 derece fırında, üzeri kapalı altı saat kadar pişirin her saat başı kalan marinad’la tekrar üzerini fırçalayın Yanında haşlanmış mevsim sebzeleri eşliğinde servise sunun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.