Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
haşhaş, hindi, pane, tohumlu

Haşhaş Tohumlu Hindi Pane

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Haşhaş Tohumlu Hindi Pane





2 dilim hindi göğüs fileto
1 havuç
1 kabak
5 kornişon salatalık turşusu
Birkaç dal taze kekik

Kızartmak için
ayçiçeği yağı

Pane için
1 çay bardağı haşhaş tohumu
1 su bardağı galeta unu
1 su bardağı un
3 yumurta

Haşhaş tohumlu hindi pane:
Havucun kabuğunu soyup ince uzun olacak şekilde jülyen kesin Kabağı alacalı soyup aynı uzunlukta olacak biçimde kesin Salatalık turşusunu da jülyen doğrayın Doğradığınız sebzeleri taze kekikle bir kapta karıştırın

Pane karışımı için galeta unu ile haşhaş tohumunu bir kapta karıştırın Yumurtaları ayrı bir kapta çırpın

Hindi etini et dövücü ile inceltin Tezgahın üzerine yayın Sebzelerin yarısını etin kenarına yerleştirin Sıkı bir rulo şeklinde sarıp mutfak ipiyle bağlayın

Ruloları önce una sonra da haşhaşlı pane karışımına bulayın Kızgın yağda çevirerek kızartın Kağıt havlu üzerine alıp fazla yağını süzdürün Dilimleyip sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.