Rezeneli Kuzu Eti

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Rezeneli Kuzu Eti





600 gr kemiksiz kuzu sırtı
1 çay bardağı sıvıyağ
4 rezene kökü
1 su bardağı demi glace sos
2 su bardağı kırmızı şarap
4 dal taze biberiye

Rezeneli kuzu eti:
Kırmızı şarabı tencereye alıp kısık ateşte 4 saat kaynatarak çektirin Bütün haldeki kuzu sırtını tavada kızartın Rezeneleri hafif haşlayıp doğrayın ve soteleyin Rezeneyi servis tabaklarının ortasına yerleştirin Kuzu sırtını dilimleyin ve etrafına dizin
Üzerine kırmızı şarap sos ve demi glace sos gezdirin Taze biberiye dallarıyla süsleyip servis yapınAfiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.