Ayva Kebabı

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ayva Kebabı





150 gr ayva
120 gr kuzu eti
1 taze sarı biber
1 taze kırmızıbiber
1 domates
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
1 çay bardağı sıcak su
2 taze soğan
Tuz
karabiber

Ayva kebabı:
Ayvanın yarısı ve sebzeleri küp şeklinde doğrayın Ayvanın diğer yarısını fırınlamak üzere bekletin Bir tavada ayçiçeği yağı ile etleri kavurun Ayvanın yarısını 180 derecelik fırında 15 dakika pişirin

Başka bir tencerede tereyağı ile domates ve diğer doğranmış sebzeleri kavurun Sıcak suyu ve doğranmış ayvaları da ekleyip soteleyin Etleri ve ayvalı karışımı fırında pişmiş yarım ayvanın içine doldurun ve servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.