Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dolgulu, eti, peynir, tavuk

Peynir Dolgulu Tavuk Eti

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Peynir Dolgulu Tavuk Eti





1 tavuk göğüs eti
Yarım kırmızı biber
5~6 yaprak ıspanak
40 gr beyaz peynir
1 tatlı kaşığı labne peyniri
1 yemek kaşığı iri dövülmüş ceviz
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber

Peynir dolgulu tavuk eti:
Tavuk etini enine koparmadan keserek cep haline getirin İç kısmına tuz, karabiber serpiştirin Beyaz peyniri bir kaseye alıp çatalla ezin Kırmızıbiberi küçük küp şeklinde doğrayarak peynire ekleyin Ispanağı küçük doğrayıp labne peyniri ile birlikte beyaz peynire ekleyin Ceviz ve 1 yemek kaşığı yağı ilave edip karıştırın ve karışımı etin içine doldurun Kürdan ile kenarlardan tutturarak kapatın üzerine tuz, karabiber serpiştirin Zeytinyağını yapışmaz yüzeyli tavada ısıtıp doldurulmuş tavuk etini yüksek ateşte önlü arkalı hafif kızartın Yağlı kağıt serdiğiniz fırın kabına aktarıp 190 dereceye ayarlanmış fırında 25-30 dakika pişirin Salata ile servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.