Lakerda (İstanbul)

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Lakerda (İstanbul)



Malzemeler:
1 kg torik veya palamut
Tuz
Hazırlanışı:
Balıklar temizlenir ve buzlu suda 24 saat bekletilir Sudan çıkarılan balıklar iyice temizlendikten sonra tekrar buzlu ve tuzlu suda bekletilir Her gün yeniden temizlenir ve bu işlem 4 gün boyunca tekrarlanır En sonunda balıklar sudan çıkarılır ve iyice kurulanır Cam veya teneke kaplara üzerine bol tuz dökülerek yerleştirilir Yeneceği zaman ince dilimler halinde kesilerek servis edilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.