|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| arıyorum, başıma, beridir, çözüm, edin, gelenler, küçüklükten, yardım |
Küçüklükten Beridir Başıma Gelenler Çözüm Arıyorum Yardım Edin!!! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçüklükten Beridir Başıma Gelenler Çözüm Arıyorum Yardım Edin!!!6-7 yaşlar arasındaydım ![]() ![]() Birgün annemler anneanneme gitmişlerdi bizim evimiz 2katlıydı![]() ![]() Evde sadece ben vardım![]() bende arkadaşlardaydım![]() ![]() Bir an için eve geldim tam merdivenlerin başındayken yukarı çıkacakken merdivenlerin sonunda 1 50 boylarında yaşlı bir ihtiyar bana bakıp garip sözler söylemişti türkçe olmayan korkup hemen kaçmıştım![]() ![]() ![]() Aradan yıllar geçmişti ![]() ![]() Bu sefer evim değişti hal olarak![]() Hatta okumak için istanbula gittim![]() ![]() 4 sene önce evde tek başıma 3lü koltukta uzanıp fiilim izliyordum![]() birden holde beyaz bir görüntü oluştu![]() ![]() 2-3 saniye sonra kayboldu![]() ![]() tek başıma yaşadıgım için çok kokmuştum![]() ![]() 2 sene önce yazlığa gittim evimiz 3 katlı villa tarzı![]() ![]() Yaz ortasıydı ![]() gece 3 gibi uyumaya dalmıştım sırtüstü yatıyordum ![]() ![]() Birden gözlerimi açtım![]() ![]() Açar açmaz üstümde bembeyaz birşeyin yattığını boyunca üstümde uzandığını gördüm aramızda 2 karış vardır![]() ![]() ilk defa bu kadar net görmüştüm![]() ![]() Korkudan hemen fırladım bağrış sesimi annemle dayım duymuş hemen yanlarına gittim![]() saate baktım 03 05 ti uykuda görmedim bunu biliorum![]() ![]() Yani rüya degildi![]() ![]() ![]() Yine 5 gece önce uykuya dalmıştım (bu 3 evimiz)![]() ![]() gece yine 3 gibiydi yan üstüm açık uzanmıştım felaket sıcaktı hava kapım kapalıydı![]() üstüm çıplaktı![]() altımda bir boxer vardı![]() gözlerimi açtığımda kapının yanında hemen beyaz şey durmuş bana bakıyordu 2-3 defa gözlerimi açana kadar kayboldu sesimi annem duymuş yanıma geldi![]() ![]() ![]() ![]() istanbulda bazen kız arkadaşım bende kalıyordu ![]() Beraber bana sarılarak yattığında kızcagız bazen titriyordu uykusunda![]() ![]() Çoğu zamanda yolda giderken lambalar tam ben geçerken sönüyor![]() ![]() Annem benim duaklı doğduğumu söyledi![]() Evde doğmuşum![]() ![]() duak ı hala saklıyorlar![]() askere gidenlere veriyorlar![]() ![]() ![]() Yardımınızı bekliyorum ![]() ![]() Fiziksel olarak rahatsız edilmiyorum ama bu görüntüleri çok merak ediyorum![]() ![]() Saygılarımla ![]() ![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|