|
|
Konu Araçları |
güvenszlik, için, kendime, korku, yapabilirim |
Korku Ve Kendime Güvenszlik İçin Ne Yapabilirim? |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Korku Ve Kendime Güvenszlik İçin Ne Yapabilirim?ben bu yıl universiteyi kazandımyolda giden araclardan dısarı cıkmaktan cok korkuyorumbelli bir sebebi yok ama cok korkuyorumgecen hafta ailemin yanına gittimbabam biraz hastahastaneye gitmek zor oluyorarabamız varehliyet al gotur getir bizi diyorama ben oyle korkuyorum kibunu yhapmamın imkanı yokkalbim fırlayacak gibi atıyorkendime guvenımse hiç yokhiç olmadı zatenacaba benim için hangi duayı okumak iyi gelir?bana medeni cesaret kazandıracak acizlik hissinden kurtaracak bir dua var mı?bilen arkadaslar yardımcı olursa cok sevinirim |
Korku Ve Kendime Güvenszlik İçin Ne Yapabilirim? |
07-17-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Korku Ve Kendime Güvenszlik İçin Ne Yapabilirim?canım sanırım sosyal fobiye eslık eden bır panık atagın var her ne ıse kesınlıkle cozulur yapacagın tek sey, ezanlarda el acıp dua etmek en basıtınden ve eger alabılırsen sarı kantaron tableti al ve ic gunde 900 mg bitkisel bir haptır cesaret verir ve sosyal fobi ile panik atagı yenmede etkilidir yine kendine güven mp3leri telkinleri dinle nette ararsan bulursun, bulamazsan bana yaz sana lınk atarım hacet namazı kıl, ve dua et ınankı hersey degısecek dısarıda korkucak hıcbırsey yok bızler nasıl yasıyorsak sen de oyle yasayabılırsın sor kendine; herkes gibi olsaydım güvenle dısarıda dolasabılseydım, kendıme guvenseydım korkmasaydım nasıl olurdu? nasıl oluduyu düsün, dualarını et ve sonucu gör allah yardımcın olsun |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|