Anlayanlar Yorum Yapabilirmi, Lütfen ? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Anlayanlar Yorum Yapabilirmi, Lütfen ?Merhaba arkadaşlar, Ben yeni üyeyim, kısa bir süreden beri lahuti den öğrendiğim bazı dua ve zikirlere devam ediyorum ![]() ![]() Ayetel Kürsü, El Fettah, Ya Latif, Estağfurullah el azim, salavat, Ya Hayyu Ya Kayyum gibi![]() ![]() Bunlara başladıktan bir iki gün sonra tuhaf şeyler olmaya başladı![]() ![]() ![]() Mesela duaları bitirip (gece okuyorum) yattığımda sarsılmak yada titremek gibi bir şeyler oluyor, bi de garip bir baş dönmesi Önceleri yorgunluktan olduğunu sanıyordum ama sanırım değil ? Ayrıca özellikle evdeyyken sanki yanımda yada arkamda biri var gibi hissediyorum, adeta varlığını yada ısısını hissediyorum![]() ![]() Dün gecede başucumda siyah karanlık bulut gibi bir şey vardı, görünce nedense çok korktum, yatağın öür ucuna fırladım![]() ![]() Ne olduğunu bile anlamadan bu kadar korkmak da garibime gitti doğrusu![]() ![]() Bu arada dualarım kabul oluyor![]() ![]() Bir de belirtmem gerekir belki, ben örtülü değilim, dekolte de giyerim Bunlar nedir, neden olur fikri olan var mı ? Yardım ederseniz çok sevinirim
|
|
Anlayanlar Yorum Yapabilirmi, Lütfen ? |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Anlayanlar Yorum Yapabilirmi, Lütfen ?Nimles Nickli Üyeden Alıntı Merhaba arkadaşlar, Ben yeni üyeyim, kısa bir süreden beri lahuti den öğrendiğim bazı dua ve zikirlere devam ediyorum ![]() ![]() Ayetel Kürsü, El Fettah, Ya Latif, Estağfurullah el azim, salavat, Ya Hayyu Ya Kayyum gibi![]() ![]() Bunlara başladıktan bir iki gün sonra tuhaf şeyler olmaya başladı![]() ![]() ![]() Mesela duaları bitirip (gece okuyorum) yattığımda sarsılmak yada titremek gibi bir şeyler oluyor, bi de garip bir baş dönmesi Önceleri yorgunluktan olduğunu sanıyordum ama sanırım değil ? Ayrıca özellikle evdeyyken sanki yanımda yada arkamda biri var gibi hissediyorum, adeta varlığını yada ısısını hissediyorum![]() ![]() Dün gecede başucumda siyah karanlık bulut gibi bir şey vardı, görünce nedense çok korktum, yatağın öür ucuna fırladım![]() ![]() Ne olduğunu bile anlamadan bu kadar korkmak da garibime gitti doğrusu![]() ![]() Bu arada dualarım kabul oluyor![]() ![]() Bir de belirtmem gerekir belki, ben örtülü değilim, dekolte de giyerim Bunlar nedir, neden olur fikri olan var mı ? Yardım ederseniz çok sevinirimbaşka bişey okudunmu bunlardan başka veya başka kötü bir iş yaptınmı sen cin degil korkma
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|