Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acil, çok, ihtiyacım, yardıma

Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var!

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var!

sevgili arkadaşlar!Öncelikle herkese selamün aleyküm demek istiyorumuzun süredir bu nezih siteye üyeyim ancak hayatla son 2-3 yıldır kıyasıya bir mücadele içinde olmam sebebiyle uzak kaldımçözümünü bulamadığım bir sorunum var2 yıllık evliyim ve bir kaç ay sonra 2 yaşını dolduracak bir kız evladım varSorunum evlendikten ve ebeveyn olduktan sonra başladıyaklaşık 40 yıla yaklaşan hayatımın 38 yılı sürekli mücadele ile geçtiÇok çetin,çok yıpratıcı ama sonu zaferle sonuçlanan mücadelelerdi bunlarAklım çok karışık inanınŞu son 2 yıldır yaşadıklarım beynimin sınırlarını ziyadesiyle zorluyor ve ben inanın bir cvp bulamadıkça daha çok batıyorumevlenmek ve çocuk sahibi olmakla ilk anne baba ve kardeşlerimi kaybettimYıllardır tanıdığım,aynı kandan etten olduğum insanlar bir anda değiştisanki ailem kimsenin haberi olmadan ortadan kaldırıldı yerine onlara benzeyen bu yaratıklar geldiAklımı kaçıracağım arkadaşlarben bir kamu kuruluşunda memurum yaklaşık 10 yıldır ama 18 yaşından beri kendi ayakları üzerinde duran bekar olmasına rağmen ailesinden ayrı yaşayan ama hiç bir şekilde bağını koparmamış hayırlı bir evlattımevlendim kızım oldu ailem eşimi bir türlü kabul edemedibir ara kabul etmiş göründüler evime geldiler ama yaşadığım cehennemi anlatamamGözümün önünde eşim dövüldü kovuldu boşanmaya zorlandım çocuğum rehin alındıeşimbana güvendi ne dedimse yaptı,dayandıresti çektimaileme,seçim yapmaya zorlandım,yalancı şahitler,Allah ,kuran karıştırılıp söylenen korkunç yalanlar,ölümle tehdit etmeler,açık senet imzalatmaya kalkmalar,eşimi ve beni hapse attırma tehditleriBunları yapan benim ailemtek başıma çıktım karşılarına ve restimi çekip rehin tuttukları çocuğumu çekip aldımÇok nüfuzlu bir bir insan değilim ben zengin yada tanınmış değilimUğrumda gerekirse öleceğine yemin edeceklerine inandığım emin olduğum ailem bu insanlar olamaz arkadaşlarbeni redettileronlardan kopmadım yada seçim yapmadım yada evlendiğim kişinin bir baskısı olmadıtam tersine aileme girmek onların bir parçası olmak istedi,dayak küfür hakaret sustu adam ağzınınaçmadı ama yaranamadıİşimden memurluğumdan attırmakla bile tehdit ettiler ama evliliğimi feda etmedimYaşadığım korkunç şey sadece ailemle sınırlı kalmadıamirim pozisyonundaki özellikle bir hemcinsim tarafından işyerinde ve herkesin içinde sürekli rencide ediliyor ve aşağılanıyorumAstım yada üstlerim olan kimseden saygı görmüyorum kimse benimle konuşmuyorBir bahane buluyorlar ya hakaret yada cezakendime saygım kalmadıÖnceki oturduğum evden başka eve taşınırken eşyalar taşınıyorken eşim eski ev sahipleri tarafından gözümün önünde dövüldüTüm bunlardan 2 yaşındaki kızım etkilenmesin diye kızımı başka şehirde eşimin anne ve babasına bıraktımorası sevgi dolu eminim kızımın güvenli bir yerde olduğundaneşim utancından iş aramak için bile kapı dışına çıkamıyorBana sürekli destek oluyor ama onunda kahrolduğunu biliyorumEski ben başkaydı biliyormusunuzBiri bana bir şey diyecek yada benim olan bir şeye dokunacak dünyaları başlarına yıkardımAma bu yeni benden nefret ediyorumBu yeni benin dili yok sankiSürekli susuyorum,yutuyorum herşeyiSessizce herşeyi kabullenir oldumMilyonkere amirim olan kadının işyerinde beni herkesin içinde rezil ederken masaya yumruğumu vurup kükrediğimi,boğazını sıkıp nefesini kestiğimi sadece parmaklarımla ciğerini ve kalbini söküp leşini öylece ortalıkta bırakıp kapıyı vurup çıkıp herşeyi ardımda bıraktığımı milyonkere hayal edip gerçeğe dökmek istiyorum o beni rezil ediyorken bile ama bir şey beni durduruyorKocam ve kızımAma sanırım bunun da bir faydası olmayacakiçimde bir volkan var ve patlamak üzereya ben burayı kana boyayacağım yada canıma kıyacağımYardım lazım anlıyormusunuzBir süre herkesi ve herşeyi susturacak bir şey lazımBilen yardım edebilecek bir insan evladı varsa şimdi konuşsun lütfenÇünkü bu son suskunluğum olabilirBen delirip,canileşip haykırmadan suskunluğumun son demlerinde etrafımdaki bu tahammül sınırlarımı zorlayan gürültü biraz sussunbiraz sessizlik lütfen arkadaşlarBunu sağlayabilecek bir şey bilen varsa şimdi konuşsun,çok geç olmadanAllah rızası için
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com