Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaşlar, belasından, kendimi, kredi, kurtulucağım, yada, öldürücem

Arkadaşlar Ya Kendimi Öldürücem Yada Bu Kredi Belasından Kurtulucağım...

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar bu bölümde konum var, malum kredi ve kefillik ile alakalı

Hep sabrediyorum, inanarak istiyorum, bekliyorum, ha olacak az kaldı, biraz daha sabret Ama banka sabır veya beklentiyi kabul etmiyo İhtarnameler tek tek geliyo, elimde avucumda bişey kalmadı, yetişemiyorum artık hiçbir yere

Bana Berhetiye Kasemi, büyü, sihir yardımı ile maddi olarak bu dertten bir an önce kurtulacağım bir öneride bulunacak kimse yok mu? O duruma geldim ki büyüyü dahi göze aldım Şu an ellerim titreyerek yazıyorum Bıktım artık beklenti içinde olmaktan Bir yerden kapı açılacak da kurtulucam diye yol gözlemekten sıkıldım

Herşeyi bıraktım Büyü, cin daveti, hadim ile bana kredilerimin kapanması konusunda yardımcı olacak kimse yok mu?
Lütfen

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

kardesim buyu cin hadimm le cozum bulamassin heleki intihar etmekle asla
dua et sabir et diyenlerden de bikmissindir sen

ama dusun sana en kotu gunlerinde kimsenin olmadigi sadece basin sIkisinca hatirladigimiz bir rabbimiz var onu dost edin, kabul et teslim ol
HERSEYE sana dosta dusmana derde Allah cc yeter

deki;
ey Rauf benim senden baska aciyanim esirgeneyim lutfedenim yok!
ey Rahman rahmetini diliyorum senden!
ey Vedud senden gayri dost yok'imis senden baska Rab yok'imis!
ey Adl Adaletli olan sensin bulundugum durumda bana lutfunla yardim eyle!
yaaa Rahim birakma beni ucurumun kenarina gelmisim ne gucum kaldi nede yuzum
Kapina gelenleri bos gondermeyen Zulcelali vel Ikram
benide Bos gonderme
Seni dost bildim gayri Unutmassin beni Unutturma senide!
Degsin kalbime Safi ismin derman olsun butun dertlerime adin
Ben son noktaya varmak uzereyim bitmisim tukenmisim OL dersen yine acacagim bahcende gulistaninda kurtar izdirabimdan beni hikmet sahibi Azim kul eyle beni kendine

amin
icimden geldi vallahi

bir gece teslim et derdini ona butun inancinla ve uyu gun dogmadan neler dogacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

öncelikle sakin ol, dünyada bu tarz dertler çeken bi sen değilsin şuan bir sınav içindesin ve hemen umudunu kesip cin hadim bilmem ne büyü işlerine girersen sınavı kaybedersin ve bu çıkmazdan kurtulmak yerine giderek dibe batarsın arkadaşında dediği gibi tevekkül et, bende ömrüm boyunca maddi zorluk görmeyerek büyüdüm, evlendim eşimin yaptığı meslek haram diye onu vazgeçirdim ve şuan bir sürü borç işine girdik yeni helal bir iş kurana dek sabredicez var mı daha ötesi? şuan sırf para gelsin diye göndersem eşimi gece de bin lira para gelir elime ama beni o kurtarmıcak haram şeyler bizi gün geçtikçe batağa sürükler insan umudu kadar yaşar asla umudunu kesme ve dua et allah karşına helalinden bir kapı açsın
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

özer lütfen sakin ol
sana borç duası vermiştim devam ediyor musun?

lütfen bunun bir sınav oldugunu unutma, ne yani en ufak sıkıntıda cinlerden hadimlerden mi medet umucaz?
bu şirke giriyor bu sınavla birlikte imanın da gider borcu odeyemeyecegın gibi bir de küfre girersin

önce sakin ol

benim de ödemem gereken birşey vardı ihtar vs geliyordu 5 ay nasıl olduysa durdu ve dava açılmadı

bunu da okudugum bazı salavatlara ve dua surelere bağlıyorum,
normalde mümkün değil tepeme binerlerdi ama Allahu teala durdurdu çok şükür
napalım bizim de borcumuz var, o zaman biz kendimizi uçurumdan atalım
hergün bir ihtar bir evrak geliyor ben de duaları okuyorum ne arayan var ne soran dava da açılmıyor arayıp soruyorum
açtınız mı diye açmadık diyorlar ki resmi daire yani

o yüzden sakin ol

önce sıkıntıyı verenin Allahu teala oldugunu unutma, ve sadece ona sıgınıcaksın
allah istemezse hadim filan hepsi onun emrinde

dualarını usulune uygun yap

ihtar gelse de bişey olmaz, sakın ola ki bir delilik yapmaya kalkma

sana verdiğim duaları okumadıgını düşünüyorum--telaşın sebebiyle doğru mu??

--- Sonraki mesaj ---

şu salavatı hiç değilse 3 kez oku lütfen
şimdi diyeceksin duayla mı ,evet duayla özer, herşey dua ile oluyor

Allahümme salli ala muhammedin ve alihi ve sahbihi ve sellim* Ya ıddeti ınde şiddeti* Ve ya ğavsi ınde kürbeti* Ve ya harisi ınde külli musiybeti* Ve ya hafizıy ınde külli beliyyeti* ve salli ala muhammedin ve alihi ve ala cemiy'ıl mürseliyn* Velhamdülillahi rabbil alemiyn*

bu salavatı en az 3 kez okuyorsun sonra şu duaları oku

Hassantüna küllena ecmaine bil hayyul kayyumillezi la yemutu ebeda
Ve defa'tü anna assue bile havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azimi

Ya Allahu biketehassantü ve bi abdike ve resulike seyyidina Muhammeddin sallallahu teala aleyhi ve sellem estecertü Ya kaviyy

La ilahe illallahu azimul halimu la ilahe illallahu rabbul arşil azimi la ilahe illallahu rabbus semavati vel arzı ve rabbul arşil kerimi

La ilahe illallahul halimul kerimu subhanallahi rabbis semavatis seb'ı ve rabbil arşil azimi la ilahe illa ente azze caruke ve celle senauke ve la ilahe ğayruke ve la ilahe illa ente

Bak bunları günde 3 kez oku

bu salavat ve dualar birlikte okununca dava filan açmalarına engel oluyor, maddi olarak önünün açılması içinse
başka şeyler okuycaksın
ama sana ne okutalım bilmiyorum şu an aklım karışık

--- Sonraki mesaj ---

bu dualar aynen cep telefonuna yazılıcak özer, ordan bakar gün içinde 3 kez okursun 4-5 dk ancak sürüyor

--- Sonraki mesaj ---

Özer mevcut borcunu taksitlendirmeyi denedin mi?
mesela bankaya borcun var, asgari tutarı ödeyemiyorsun diyelim
bankayı ara, ben borcumu taksitlendirmek istiyorum de, kalan borcunu yeniden 12-24-36 aya bölebilirler
böylece asgari tutarı inanılmaz düşüyor ve maaşın sana kalır ufak ufak ödersin

o şerefsizden ne haber? istemedin mi parayı? aynı işyerindesiniz galiba?
neden biraz sıkıstırmıyorsun? allah hakkından gelsin inan bu herif bazen aklıma geliyor allah bildigi gibi yapsın sinir oluyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com