Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, arkadaşlar, edin, için, rızası, yardım

Arkadaşlar Allah Rızası İçin Yardım Edin.

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar Allah Rızası İçin Yardım Edin.

arkadaslar mrbbenim basımda cok büyük bi dert var suan EŞİM esim cok değişti iyice zıvanadan cıktı hiç iyi bir sözü iyiy bir hareketi yokkendisi için alısıp kendisi için giyiniyor hep kendine bişeyler alıyor içkide pavyonda paralarını yiyor3 kuruş paraya calısıyrum bende harclıgım çıksın diye en sonun dapavyonda yediği paraya kadar ödetti bana biz 6 senelik evliyizyani 2 yıl evli kaldık ayrıldım dayanamadım 3 yıl ayrı kaldık arada cocuk var diye tekrar biraraya geldikne yapsam olmuyorkarsıma alıyorum konusuyorum cogu zaman aglıyorum hiç acıma duygusu yok ben böyle insan görmedim hayatımta hasta oluyorum doktora dahi götürmüyor cocugumuz hastayken cebinde para sı vardı götürmedirabbim nsıl bi imtihandır anlamadım üzüntüden hasta oluyorum ayrılmadan önce esimde gene içki pavyon alıskanlıgı vardı düzgün bi işte alısmaz sürekli bahaneler bulur işten cıkardıbana da sevgisini belli ederdi kızıdırırdı ama gönlümğde alırdı şimdi o gitti karsımda baska biri var bisey sorsam azarlıyor tersliyor sana hesapmı vercem ben calıstım ben yiyorum diyorbundan 3 4 ay kadar önce bi hoca gitmiştik arakadaslarlaiyi bir hoca diye cok tavsiye eden olmustubana bi kagıt verdi kagıdın üstünde arapca sayılar yazıyordu bunun üstüne yediyüz küsürlerde ya gaffar oku üstünde tası muhabbetiniz artacak dedi ama dolma kalem le falan yazdı bildiğim kadarıyla safran mürekkebi gülsuyu gerekmiyormuydu acaba diyorum o duada tersmi tepti ne yapsam içinden cıkamıyorum bi yol gösterin ben hocanın verdiği muskayı 2 3 hafta taktım pek bi işe yaramadı diye cıkarmıstım ters bi etki yapmıs olabilrmi acaba bilen arkadaslar yardm ederseniz cok sevinirimbildiğiniz dualar yapacagım bişeyler vardır iyice cıkmazdayımevde birbirinden nefret eden iki insanız sevgi yok saygı yokcocugum var diye gedim o var diye sabretmeye calısıyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com