|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| allah, arkadaşlar, edin, için, rızası, yardım |
Arkadaşlar Allah Rızası İçin Yardım Edin. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Arkadaşlar Allah Rızası İçin Yardım Edin.arkadaslar mrb benim basımda cok büyük bi dert var suan EŞİM esim cok değişti iyice zıvanadan cıktı hiç iyi bir sözü iyiy bir hareketi yok kendisi için alısıp kendisi için giyiniyor hep kendine bişeyler alıyor içkide pavyonda paralarını yiyor 3 kuruş paraya calısıyrum bende harclıgım çıksın diye en sonun dapavyonda yediği paraya kadar ödetti bana biz 6 senelik evliyiz yani 2 yıl evli kaldık ayrıldım dayanamadım 3 yıl ayrı kaldık arada cocuk var diye tekrar biraraya geldik ne yapsam olmuyor karsıma alıyorum konusuyorum cogu zaman aglıyorum hiç acıma duygusu yok ben böyle insan görmedim hayatımta hasta oluyorum doktora dahi götürmüyor cocugumuz hastayken cebinde para sı vardı götürmedi rabbim nsıl bi imtihandır anlamadım üzüntüden hasta oluyorum ayrılmadan önce esimde gene içki pavyon alıskanlıgı vardı düzgün bi işte alısmaz sürekli bahaneler bulur işten cıkardı bana da sevgisini belli ederdi kızıdırırdı ama gönlümğde alırdı şimdi o gitti karsımda baska biri var bisey sorsam azarlıyor tersliyor sana hesapmı vercem ben calıstım ben yiyorum diyor bundan 3 4 ay kadar önce bi hoca gitmiştik arakadaslarla iyi bir hoca diye cok tavsiye eden olmustu bana bi kagıt verdi kagıdın üstünde arapca sayılar yazıyordu bunun üstüne yediyüz küsürlerde ya gaffar oku üstünde tası muhabbetiniz artacak dedi ama dolma kalem le falan yazdı bildiğim kadarıyla safran mürekkebi gülsuyu gerekmiyormuydu acaba diyorum o duada tersmi tepti ne yapsam içinden cıkamıyorum bi yol gösterin ben hocanın verdiği muskayı 2 3 hafta taktım pek bi işe yaramadı diye cıkarmıstım ters bi etki yapmıs olabilrmi acaba bilen arkadaslar yardm ederseniz cok sevinirim![]() bildiğiniz dualar yapacagım bişeyler vardır iyice cıkmazdayım evde birbirinden nefret eden iki insanız sevgi yok saygı yok cocugum var diye gedim o var diye sabretmeye calısıyorum
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|