![]() |
Hayvanlar Ve İnsanlar... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayvanlar Ve İnsanlar...Hayvanlar meclisi toplanmış, insan oğlunun kendilerine yaptığı haksızlığı tartışıyorlar ![]() İlk sözü kedi almış: "Yahu bunlar ne iki yüzlü şeyler ![]() ![]() Keçi: "Sormayin efendim ![]() ![]() Katır: "Tam yarama bastın keçi kardeş ![]() ![]() ![]() Eşek: "Gene siz iyisiniz ![]() ![]() Ayı: "Ne kadar kabalık köylülük beceriksizlik varsa benim adımı kullanıyorlar ama gerçekten su insanları anlamak zor ![]() ![]() ![]() ![]() Koyun: "Akılsızlık konusunda galiba ben önde geliyorum ![]() Öküz: "Anlayışsız, kaba, budala, geri zekalı durumları da ben temsil ediyormuşum ![]() İnek: "Öküzün söylediği sıfatları, kadınlar için benim adımı veriyorlar ![]() ![]() ![]() Tavşan: "Ben korkakmışım ![]() Çakal: "Arsız ve kapkaççıymışım ![]() Baykuş: "Ben uğursuzmuşum ![]() Karga: "Hırsızmışım ![]() Akbaba: "Fırsatçıymışım ![]() Köpek: "Sizler gene uzaktasınız ![]() yakınlarındayım ![]() ![]() Yılan: "Keskin dilim varmış ve beklenmedik zamanda onları sokarmışım ![]() Geyik: "Ah ah! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Papağan: "Bütün boş ve çok konuşmalar, benim renkli tüylerime ve omuzlarıma yükleniyor ![]() ![]() Aslan kükredi: "Yeter, yeter be! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gergedan homurlandı: "Senin yürekliliğin savunmasız ceylanlara geçer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fil ortalığı yatıştırmak için: "Yakın zamanlara kadar rahattım ![]() ![]() ![]() ![]() Şaskınlık içindeyim, vallahi ormanın bir köşesine çekilip intihar etmeyi düşünüyorum ![]() ![]() Tilki söz istedi: "Sayın üyeler, o ki ben Kurnazmışım, bir öneri getiriyorum ![]() ![]() "İnsanoğlu insan" diyelim ![]() kendilerine iade etmis oluruz ![]() çığlık ve alkışlarla karışık bir heyecen ve neşe dalgası yükseldi ![]() hayvanlar koro halinde: "İnsanoglu insan, insanoğlu insan, insanoğlu insan ![]() ![]() ![]() olarak, mutlu bir durumda köşelerine döndüler ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|