![]() |
İyi Niyet Ve Samimiyet |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İyi Niyet Ve SamimiyetBiri Türk, biri Arap, biri Acem, biri de Rum, dört kişi yeni arkadaş olmuş, bir yerde oturuyorlardı ![]() ![]() ![]() Türk olan,"Ben üzüm isterim ![]() ![]() Arap olan,"Ben inep isterim ![]() ![]() Acem olan,"Ben engurdan başkasına razı olmam ![]() ![]() Rum olan ise,"Bırakın bu saçmalıkları, bu mevsimde en iyi istafil gider ![]() ![]() Aslında inep, engur, istafilde üzüm demekti ve hepsi aynı şeyi istiyorlardı, fakat birbirlerinin dilini anlamadıkları için anlaşamıyorlardı ![]() ![]() ![]() Nihayet akıllı ve dil bilen bir adam onları ayırdı ve her birini tek tek dinledikten sonra gülerek ,"Parayı verin, ben hepinizin istediği şeyi size getireceğim" dedi ![]() Parayı ona verip merakla beklemeye başladılar ![]() ![]() ![]() ![]() Kıssadan Hisse; Aslında aynı dili konuştuğu halde bir türlü anlaşamayan günümüz insanını düşününce “Eksik olan ne?” demeden edemiyor insan ![]() ![]() Ve çağımız iletişim araçlarından en fazla kullanılanlardan biri olan internette beden dili görülemediğinden hakikaten iletişim üç aşağı beş yukarı tutuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Alıntıdır ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|