Ruhsal Güç Testi |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ruhsal Güç TestiTest, hayatımızın içinde olan ve aslında çoğu zaman yaşadığımız şeyleri sorguluyor Soruları cevaplarken, “olması gereken” gibi değil ; “olduğunuz gibi” cevaplarsanız, doğru yoruma ulaşacaksınız Bu test -aynı zamanda- hangi yönünüzün/yönlerinizin eksik kaldığını ve hangi yönünüzü/yönlerinizi geliştirmeniz gerektiği konusunda size fikir verecektir Buyrun, test edelim… RUHSAL GÜÇ TESTİ Doğru Yanlış (Sorulara Doğru-Yanlış şeklinde cevap verilecektir) 1 Olumlu olayları(mı)n önce zevkini tadarım, olumsuz olaylar(ım)dan da hemen ders çıkarırım (İnanma Gücü) 2 Henüz başaramadığım hedeflerim için telaşlanmam, düzenli, disiplinli ve sabırlı çalışarak gelişmeleri fark ederim (İnanma Gücü) 3 İçtenlikle sevip değer verdiğim, ilgilendiğim yeterli sayıda dostum olduğunu söyleyebilirim (Duygu Gücü) 4 Kendimi başkasıyla kıyaslamaz, kendimle yarışır, elimdeki değerleri fark ederek sık sık şükrederim (Kanaat Gücü) 5 Kutsal duygular içinde sessizliğe çekilip ağlayabilir, içtenlikle dua edebilirim (Duygu Gücü) 6 Boş oturmayı, gereksiz uykuyu, durağanlığı, yararsız meşguliyetleri sevmem (Israr Gücü) 7 Ben veya başkası hata yaptığında, tepkimi geciktirir, sebepleri analiz ederek mantıklı tutum belirlerim (İlahi İrade Gücü) 8 Haksızlık yapmamaya özen gösteririm, ama karşıma çıkan herkesi memnun etmek zorunda hissetmem (Ruhsal Etkileşim Gücü ) 9 Kendimi kimliğimle birlikte benimserim, kendime değer verir, gelişimime özen gösteririm (Gerekçe Gücü ) 10 Geçmiş olumsuzluklardan ders alıp hızla unuturum ve hep geleceğe bakarım (Israr Gücü ) 11 Parayı aşırı sevmem, israftan kaçınırım, bencil zevklerime esir değilim (Kanaat Gücü ) 12 En zor şartlarda Yaradana ve yeteneklerime güvenirim, içime kapanmak yerine harekete geçerim (İlahi İrade Gücü ) Değerlendirme: “Doğru” cevap verdiğiniz soru sayısı açısından, Puanlar Sonuçlar: 1-3 Çok kötü hissediyorsunuz, ruhsal gücünüz çok düşük Harekete geçip değişim yolculuğuna başlamalısınız 4-7 Hayat size ağır gelmeye başlamak üzere Olumlu yönlerinizi geliştirin 8+ sonrası Çok güçlüsünüz, mutlusunuz Kolaylıkla çökmezsiniz Hayatı sizinle paylaşmak çok güzel olacaktır -------------------- |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|