Karakteristik Bir Karakter Testi |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Karakteristik Bir Karakter TestiÜst komşunuz son volümde Yeşil pop dinlerken alt komşunuz ise heavy metal takılıyor Ne yaparsınız? A) Mehter takımından yardım istersiniz B) Avustralya’ya iltica edersiniz C) Metallerin paslanmasını ve yeşil popun sararmasını beklersiniz D) Ameliyatla sağır olursunuz Sürekli okuduğunuz köşe yazarının "evde kaldım" diye ağlamasını nasıl yorumlarsınız? A) Mevzuu bulamıyor B) Bekârlığının kıymetini bilmiyor C) Kendi kıymetsizliğini bilmiyor D) Bilmiyorum Issız bir ada size gelse yanında üç tane ne getirir? A) Lahmacun, ayran, tel kadayıf B) Televizyon, düdüklü tencere, kibrit C) Yüzgeç, süzgeç, delgeç D) Tomabala, günü geçmiş takvim yaprağı, silgi Sizce sanat toplum için midir yoksa sanat için midir? A) Havuç zeytinyağlı pırasa içindir B) Deniz seviyesinden yüksekliğinize bağlıdır C) Önceki şıkla alakası yoktur D) Ya varsa Bir Laz, bir Fransız, bir Alman A) Okey oynamak için dördüncüyü ararlar B) Rol alacak fıkra ararlar C) Üç kişi ederler ( Kestirme hesap yolu 1+1+1 = 3) D) Ne bileyim ben Ne olacak bu memleketin hali? A) Kurtarıcılardan kurtarılacak B) Kurtarıcalardan kurtaranlardan da kurtulunucak C) Onlardan da D) Hepsi Testte verdiğiniz cevaplar içinde A cevapları daha çoksa Karton Piyer bir dahidir; B cevapları daha çoksa biri televizyonu açık unutmuş demektir; C Cevapları daha çoksa en yakın sosyologtan profesyonel yardım istemeniz gerekmektedir; D cevapları daha çok ise bir beş milyon borç verir misiniz? Suavi Kemal Yazgıç |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|