Sağ Beyin Mi?, Sol Beyin Mi? |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sağ Beyin Mi?, Sol Beyin Mi?Sorular 1- Sürekli bir saate bakiyorum ya da kol saati takma ihtiyaci duyuyorum a)Evet b)Hayır 2- Günlük tutuyorum ya da düsüncelerim i not aliyorum a)Evet b)Hayır 3- Her seyi yapmanin bir dogru ve bir yanlis yolu olduguna inaniyorum a)Evet b)Hayır 4- Yön takip etmekte kesin olarak zorlaniyorum a)Hayır b)Evet 5- "Hayat cilek dolu bir kasedir ifadesi bana hicbir sey hissettirmiyor a)Evet b)Hayır 6- SIK SIK Planlarimi degistirir ve bir plan programa bagli olmak bana sIkIcI gelir a)Hayır b)Evet 7- Birisine biryere nasil gidilecegini anlatmaktansa harita cizerek anlatmanin daha kolay olacagini düsünüyorum a)Evet b)Hayır 8-Kaybettigim bir seyi bulmak icin onu en son gördügüm yeri kafamda canlandirmaya calisirim a)Hayır b)Evet 9- Cogunlukla duygularimin beni yönlendirmesine izin veririm a)Hayır b)Evet 10- Matematigi cok kolay ögrenir ve uygularim a)Evet b)Hayır 11- Bir seye baslamadan önce direktifleri okurum a)Hayır b)Evet 12- Insanlar hep biryerlere gec kaldigimi söylerler a)Hayır b)Evet 13- Insanlar bana birseyleri önceden tahmin eden biri oldugumu söylerler a)Hayır b)Evet 14- Belirledigim yolda ilerlemek icin hedefler koyma ihtiyaci hissederim a)Evet b)Hayır 15- Birisi bana soru sordugu zaman basimi SOLA dogru cevirerek cevaplarim a)Hayır b)Evet 16- Zor bir karar vermem gerektiginde,lehime ve aleyhime olanlari maddeler halinde yazarim a)Evet b)Hayır 17- Muhtemelen iyi bir dedektif olurdum a)Evet b)Hayır 18- Müzik ile ilgili konulari cok kolay ögrenir ve uygularim a)Hayır b)Evet 19- Bir problemi cözmek icin,daha önce gecmiste cözmüs oldugum benzer problemleri düsünürüm a)Hayır b)Evet 20- Konusurken el kol hareketlerini cokca kullanirim a)Evet b)Hayır 21- Birisi bana soru sordugu zaman basimi SAGA dogru ceviririm a)Evet b)Hayır 22- Her seye bakmanin iki türlü yolu olduguna inanirim a)Evet b)Heyır 23- Insanlarin yüzüne bakarak yalan söylediklerini veya suclu olduklarini söyleyebilirim a)Hayır b)Evet 24- "Yapacaklarim" diye bir listem vardir a)Evet b)Hayır 25- Fikirlerimi tam ve eksiksiz olarak kelimelerle anlatabilirim a)Evet b)Hayır 26- Bir müzakerede,objektif olur ve bir fikri savunmadan önce gerceklere bakarim a)Evet b)Hayır 27- Sair,politikaci,,mimar ya da bir dansci olma düsüncesi bana daha yakin gelmistir a)Hayır b)Evet 28- Zamanimi dogru kullanamam(örnegin;Bazen bir sinavi tam olarak yetistiremem) a)Hayır b)Evet 29- Unuttugum bir ismi hatirlamaya calisirken,hatirlayincaya kadar bütün alfabeyi ezberimden geciririm a)Evet b)Hayır 30- Cizim yapmayi severim a)Hayır b)evet 31- Kafam karistiginda genellikle ic güdülerimle hareket ederim a)Hayır b)evet Avukat,gazeteci ya da bir doktor olma düsüncesi bana daha yakin gelmistir a)Hayır b)evet Değerlendirme A Şıkkı cogunlukta ise Sol beyninizi kullaniyorsunuz B Şıkkı cogunlukta ise Sag beyninizi kullaniyorsunuz Alıntıdır |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|