Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
enerji, evimde, garip

Evimde Garip Bir Enerji Var

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

evimde tarifini yapamadığım garip bi enerji var akşam 4te mesai bitimi koşarak ve hatta hasretle eve geliyorum
fakat evde elim kolum bağlanıyor yapmam gereken bir sürü iş beni bekliyor işlerim aksıyor ama öyle boş boş oturuyorum evde resmen elim kolum bağlı kös kös oturuyorum
ne yaptığımı sormayın bende bilmiyorum, daha doğrusu tam hatırlamıyorum bir anda vakit geçiveriyor sanki
ne yapmalıyım nasıl çözmeliyim bu işi?

evde bi tuhaflık olduğuna eminim çünkü bütün gün öğrencilerime çok faydalıyım, son derece yoğun geçiyor gün aktifim ama evde bi acayiplik oluyor yorgunlukla karşıtırmayın lütfen kelimenin tam anlamıyla bi uyuşukluk hali beynim uyuşuyor

etraf şarlatan hoca dolu olduğu için kime gideceğimi bilemedim bende foruma danışmaya karar verdim
yanıtlarınızı bekliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-16-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Zor bir durumLakin bunun kaynağini bulmak da imkansız gibi birşeyNeden dersen evine yapilmiş olumsuz bir etki olabilirBu cümlenin açılımı geniş yorumunu sana bırakıyorumNe zamandır o evde yaşiyorsun bu durum sonradan mı oluştu bunu merak ettimEvini değiştirme şansin varmı yani kiradamısınEşyalarda önemli bu gibi durumlardaEvini değiştiremiyorsan en azından birkaç şeyi denemende fayda varKaynağını bilmediğimiz için kesin şu yapılabilir diyemez sanırım kimseİlk olarak bir kovaya su içine bir miktar sirke koy ve evin dış kapısından başlayarak zemini, elin değebileceği heryeri, oturulucak eşyaları bu su ile komple bir silmen bu yapılan bir büyü için ilk çözüm(yapıldı ise) İkincisi:Ayeti Hırz'ı (cin mektubu) yazdır evine koymanda fayda varBesmelesiz girip çıkma derim evde olumsuz enerjiler var dediğinin sonucu 3harfliler veya şeytanların bir şekilde konumlanmiş olması olabilirAyeti Hırz buna kafi gelirSitede bu ayet hakkında bilgi varAllah(cc) a emanet ol
Sevgiler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com