![]() |
Tesettürün Modası Bu Dergide |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tesettürün Modası Bu DergideBu hafta Âlâ adıyla yeni bir dergi çıktı ![]() ![]() Âlâ adıyla yayın hayatına başlayan dergi, bir yandan modayı, diğer yandan tesettür giyimin inceliklerini anlatacak ![]() ![]() Sektörde ilk olan derginin kurucuları Volkan Atay ve Burak Birer, derginin tesettürlü kadınlarla üretici arasında köprü vazifesi göreceğine inanıyor ![]() Tesettür ve moda kavramı uzun yıllar tartışmalara konu oldu, "Tesettürün modası olur mu?" denildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tartışmalar süredursun, daha çok örtülü kadınlara hitap eden 'güzel yaşam tarzı' dergisi çıktı: Âlâ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derginin kurucuları Volkan Atay ve Burak Birer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derginin ortaya çıkış süreci de ilginç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söz konusu fotoğrafı dergisinde kullanmak istemiş Joseph ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzun incelemeler, anketler, sosyal medya araştırmaları var fikrî takip sürecinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aslında bloggerlar üretici ve tüketici arasında köprü kurmayı başardılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdilik 11 kişilik bir ekiple yola çıkmışlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sokak çekimleri olacak Dergide tesettür giyim firmalarının yöneticileri, modacılar ve özel butik işletmecileriyle röportajlar, blog tanıtımları, sokak çekimleri, stil önerileri, renk trendleri, aktüel konular ve köşe yazıları var ![]() ![]() Zaman |
![]() |
![]() |
![]() |
Tesettürün Modası Bu Dergide |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tesettürün Modası Bu Dergide"İhtiyaçlarımı modaya uygun şekillendirmekte bir sakınca görmüyorum ![]() bu çok güzel bir cevap on tane kıyafet almıyoruz aldığımız zamanda modaya uygun ihtiyacımıza göre alıyoruz ama nedense bazı kesimler için bu tesettür modası olarak alıgınıyor neye ihtiyacım varsa ve o an için ne hoşuma giderse onu alıyorum yada forma gibi aynı tür ve renkte elbiseler pardesüler eşarplar(takmamız) giymemiz mi isteniyor demekten de kendimi alamıyorum |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|