![]() |
Çerkez Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çerkez Çorbası![]() 1 su bardağı aşurelik buğday 1 su bardağı haşlanmış mısır 200 gr tavuk göğüs eti 1 su bardağı yoğurt 2 yumurta 1 çorba kaşığı un 1 çorba kaşığı ayçiçek yağı 15 gr tereyağı 15 gr margarin 6 su bardağı sıcak tavuk suyu Tuz Kuru nane Çerkez çorbası: Buğdayı bir gece öncesinden suda bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çorbanın terbiyesi için yoğurt, bir çorba kaşığı su ve yumurtaları bir kapta çırpıp bir kenarda bekletin ![]() Yağları tencerede ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() Terbiyeyi çorbaya azar azar ilave ederek bir taşım daha kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|