![]() |
Vejetaryen Mantı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vejetaryen Mantı![]() 1 su bardağı un 1 yumurta Yarım su bardağı su tuz İç malzeme için 1 su bardağı yasemin pirinci 1 soğan 1 kereviz 2 pırasa 2 havuç 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1 su bardağı sıcak su tuz karabiber Sos için 3 domates 2~3 diş sarımsak 2 çorba kaşığı zeytinyağı tuz karabiber 1 su bardağı yoğurt 1 rendelenmiş havuç 5~6 dal maydanoz Vejetaryen mantı: Unu hamur yoğurma kabına alıp su, yumurta ve tuz ilave ederek yoğurun ![]() ![]() ![]() Pirinci ılık tuzlu suda 20 dakika bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() Sos için zeytinyağını ısıtıp sebze karışımını ekleyerek soteleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamur bezelerini un serpilmiş tezgahın üzerinde oklava ile açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız mantıları yağlanmış fırın tepsisine dizip önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin ![]() ![]() ![]() Sos için domatesleri yıkayıp rendeleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|