Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bisküvi, yulaflı, üzümlü

Yulaflı Üzümlü Bisküvi

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yulaflı Üzümlü Bisküvi





115 gr tereyağı
115 gr margarin
1 su bardağı esmer şeker
1 su bardağı toz şeker
2 yumurta
1 paket vanilya
15 su bardağı un
1 çay kaşığı karbonat
15 çay kaşığı tarçın
1 tutam tuz
3 su bardağı yulaf
1 su bardağı kuru üzüm

Yulaflı üzümlü bisküvi:
Fırını 170 dereceye ayarlayın Tereyağını mikserle çırpıp krema haline getirin Margarin, esmer şeker, toz şeker, vanilya ve yumurtaları ekleyip iyice çırpın Un, karbonat, tarçın ve tuzu ayrı bir kapta harmanlayıp diğer karışıma ekleyin Üzüm ve yulafı ilave edip yoğurun Fırın tepsisine yağlı kağıt serin Hamurdan tatlı kaşığı ile parçalar alıp aralıklarla tepsiye yerleştirin 10-12 dakika pişirip soğuyunca servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.