Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
balıklı, kabak, lokmaları, ton

Ton Balıklı Kabak Lokmaları

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ton Balıklı Kabak Lokmaları





2 kabak
4 yemek kaşığı zeytinyağı
250 gr ton balığı konservesi
2 yemek kaşığı mayonez
3 taze soğan
10 kornişon turşu
Tuz

Süslemek için
Frenk soğanı
Dereotu

Ton balıklı kabak lokmaları:
Kabakları sebze soyucu ile uzunlamasına ince dilimleyin Üzerlerine fırça ile hafif zeytinyağı sürün ve 180 dereceye ayarlanmış fırında yumuşayıncaya kadar pişirin Soğumaya bırakın

Ton balığının yağını süzüp bir kaseye alın Soğanları ve turşuyu ince doğrayıp ekleyin Mayonez ve tuz ilave edip iyice karıştırın Kabakların uç kısımlarına balıklı karışımdan yerleştirip rulo şeklinde sarın

Frenk soğanlarını yumuşaması için 5 dakika sıcak suda bekletin ve kabakları bağlayın Ruloları servis tabağına aktarıp dereotu ile süsleyerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.