Cinlerle İrtibat

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Cinlerle İrtibat



öyle bakır tasa falan toplamak durmadan aynı kelimleri mırıldanmak,tütsü yakmakla olmaz bu işlerhımbıl ,obur şehvetli isen ,çok uyku ,çok konuşma ve çok gülme yani aşırılılıklar varsa yapmagözlerin iyi görecek ,kulaklarında tıbbi sorun olmayacak ,kalp gözün açık olacak bu yukardaki yazdığım şeyler yoksa kalp gözün açıktırzaman gelir kulak duymaz göz görmez ozaman kalp girer devreye ve yanıltmaz sizi,tabiatında ateş olursa bu işe teşebbüs et,sağlam bir insan değilsen kusurun varsa,şaşılık ahrazlık, topalık,kamburluk, veya amalık ve birde baygınlık oluyorsa uygun değilsindireğer uygunsan başla önce kafanda sonra kalbinde sonra bütün vücuda taşı konuş onunla tehnada yap bunları,korkmadan devam et,sana uygun bir cin değilse sürekli aldatır baş ağrısı,kusma halsizlik verir,sana uygunsa bedenini rahatlatır neşe yaparbir ay içinde hazırsındır,duyarsın görürsün ve bilgi alırsın ama çok yorar,o zaman bakır tasa,duvara kağıda, suya heryere getirsin ayrıca bu yeteneğin varsa kimsenin tekelinde değil şu duayıda okuyabilirsin,illa düdüye biyye biyyesebatlı olursan olur bu iş
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.