|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
değiştiren, hayatını, insanın, kitap, nefes, secdede |
![]() |
İnsanın Hayatını Değiştiren Bir Kitap; Secdede Son Nefes |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnsanın Hayatını Değiştiren Bir Kitap; Secdede Son Nefessevgili ve çok değerli lahuti üyesi arkadaşlara,ayrıca bu yazıyı okuyacak tüm güzel insanlara çok etkilendiğim bir kitaptan bahsetmek istiyorum ![]() ağlatabilir diyeceğiniz ve bizzat etkisini iliklerinize kadar hissedeceğiniz fevkalede bir kitabı büyük bir içtenlikle size tavsiye ediyorum ![]() tavsiye ettiğimi sizde görecek ve tanıdık herkesin okumasını arzu edeceksiniz ![]() kitap hakkında yazarın düşüncelerini okumanızı rica ediyorum ![]() yazarın önsözü: her gün okuyucularımdan onlarca mektup ve mesaj alıyorum ![]() gerçek hayattan alınmış bu kitabın konusu da onlardan birisidir ![]() bu hayat hikayesi öylesine ibretli derslerle doluydu ki ; ilk okuyuşta, kelimesinin tam anlamıyla çarpılmıştım ![]() ''bu mutlaka kitap olmalı'' diye geçirdim içimden ![]() ![]() ![]() okuyucumla temas kurup, hayat öyküsünü dinleyince de; '' Allahım! Olamaz böyle bir şey!'' diye inledim ![]() hayret ve şaşkınlığımı gizleyemedim ![]() kitap haline geldi ![]() Secdede Son Nefes ![]() ![]() ![]() Gerçek bir hayattan alınan bu eser, bir anılar bütünü bir mesaj çalışmasıdır ![]() isimli bu kitap , hikaye yahut romanın edebi kıstaslarıyla değerlendirilmemelidir ![]() kullanılmış ![]() ![]() gençlerden yaşlılara, evlilerden bekarlara,patronlardan işçilere her kesim bu kitabı mutlaka okumalıdır ![]() hepsinede yetecek derecede hayatın gerçekleri ve ibretli örnekleri vardır ![]() gözyaşlarına dayanabilenler buyrun ![]() ![]() ![]() (eğitimci-yazar halit ertuğrul) yazarın diğer kitaplarını görmek için -------------------- güncell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|