![]() |
Zehr-İ Aşk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zehr-İ AşkYazar ![]() ![]() İslam ve tasavvuf üzerine ![]() ![]() ![]() Biyografik Roman ![]() Huzuru bulan herkesin dilindesin… Seni sevenler korkmaz karanlıktan…Benimse, Sana adanan ömürlerin yanında söner içim… Onlar mutluluktan coşarken ben sadece izlerim ![]() Küçülürüm, ezilirim Sana olan muhabbetlerinin yanında… Aynalara bakamam; sensiz geçen günlerimin hesabından korkarım ![]() Özenirim, Seninle başlayan cümlelere… Gıbta ederim, Sana yakın olan ruhlara ![]() ![]() ![]() ![]() Sende aramadıklarımı, yanlış olan her şeyde bulduğumu sandığımdandır başıma gelen hüzün günleri… Yaprakların dalından kopmasını, fırtınaların beni şiddetle sarsmasını mevsimlere bağladım… Ve güneş de beni terk edince, Sensizliğimin aslında kimsesizliğim olduğunu anladım ![]() Yüreğimde, Sana lâyık olmayan makamında, sessizce kapına gelmemi beklerken, ben hatalarıma giden yollarda sahte gülücüklere sevindim ![]() Bir boş tesellim vardı; dünya… Kayıp giden zamanın acısını omuzlarıma yükleyerek bende bıraktığı izleri görmeyen bir kalbim vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet, bir şeyler eksik, ama ben hâlâ bu dünyada varım, ayaktayım diyordum ![]() Vicdan azabımın sesini kısarak haykırıyordum içime bu sözleri ![]() ![]() ![]() Sanki bana uzaktın… Ama derinlerimde Sana sakladığım, kimseyle paylaşamadığım sevgin vardı ![]() Sen derinlerimdeydin ![]() ![]() ![]() ![]() Ve anladım ki, Peygamberim olduğun içindi bu merhametin… Çünkü Sen, Allâh’ın sevgilisisin, âlemlere rahmetsin… Benimse her şeyim ![]() Yusuf Duman ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Zehr-İ Aşk |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zehr-İ AşkSeni sevenler korkmaz karanlıktan…Benimse, Sana adanan ömürlerin yanında söner içim… Onlar mutluluktan coşarken ben sadece izlerim ![]() Küçülürüm, ezilirim Sana olan muhabbetlerinin yanında… Aynalara bakamam; sensiz geçen günlerimin hesabından korkarım ![]() Özenirim, Seninle başlayan cümlelere… Gıbta ederim, Sana yakın olan ruhlara ![]() ![]() ![]() ![]() Sende aramadıklarımı, yanlış olan her şeyde bulduğumu sandığımdandır başıma gelen hüzün günleri… Yaprakların dalından kopmasını, fırtınaların beni şiddetle sarsmasını mevsimlere bağladım… Ve güneş de beni terk edince, Sensizliğimin aslında kimsesizliğim olduğunu anladım ![]() çok güzel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|