Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adamı, fulya, tanırım, taşçeviren, tipinden

Ben Adamı Tipinden Tanırım - Fulya Taşçeviren..

Eski 07-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Adamı Tipinden Tanırım - Fulya Taşçeviren..

Ben Adamı Tipinden Tanırım - Fulya Taşçeviren

Bu kitapta ne tipler var ne tipler
Öğrenci Tipleri Öğretmen Tipleri Âşık Tipleri
Anne-baba, karı-koca, komşu tipleri Dinledikleri müzik türüne, mesleklerine, çağlara göre tipler Türk tipi Psikolojide tipler Nesli tükenen insan tipleri Tipitipler
Hadi, tipler içinden kendine bir tip beğen Şöyle diyebilirsin, Ben kimseye benzemem Evet, elbette özgünüz her birimiz, kendimiz olabildiğimiz ölçüde
Ama Âdemin oğulları Havvanın kızlarıyız
Yani akrabayız bir yerde
Şimdi söyle, tipik Anadolu çocuğu musun yoksa çılgın çocuk İso musun? Evde süt dökmüş kedi, dışarıda aslan mısın?
İçi başka, dışı başka nar mısın? Biri sana tam benim tipimsin dese ne yaparsın Tertipli misin, Antepli misin? Depresif misin, agresif misin?

Bil bakalım sen kimsin

Fulya Taşçeviren: Kendisi benim çok sevidiğim Felsefe hocam olur felsefe hocası ve sevilmek ne zıt kavramlar değil mi? Ama hocanız bizimki gibi güler yüzlü,neşeli,komik,anlayışlı bi hocayla sevmemek ayıp olurKitapta hangi tipi okursam okuyayım aklıma bir arkadaşım geldiYani bu kitaptaki tipler bizden birileri Yazarı hocam olduğundan ya da bi çıkarım olduğundan değil, kitap çok hoşuma gittiği için sizlere tanıtmak istedim

Alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com