![]() |
≫ Cinsel Bilgiler Testi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ≫ Cinsel Bilgiler TestiCinsel Bilgiler Testi 1) Bebek nasıl olur? a- Şeyin şeye şeytmesinden olur ![]() b- Gazeteler sertifika karşılığında verir ![]() c- Süpermarketlerden alınır ![]() d- Erkeğin dişiyi döllemesiyle olur ![]() 2) Bebek nasıl olmaz? a- Sanal sexle olmaz ![]() b- Eksik kupon toplarsanız gazete vermez ![]() c- Tali yola saparsanız olmaz ![]() d- Döllenme olmazsa olmaz ![]() 3) Önsevişme nedir? a- Tarafların ön cephelerini birbirine dönerek sevişmeleri hadisesidir ![]() b- Ayrıntısal bir teferruat, olmasa da olur ![]() c- Yemeklerde iştah açıcı olarak kulanılan aperitif gibi bir şeydir ![]() d- Birleşme öncesi yapılan aşk oyunlarıdır ![]() 4) Önemli olan boyu mudur, işlevi mi? a- Önemli olan bu ekonomik krizden sapasağlam çıkmaktır ![]() b- Önemli olan boyu, kilosu ve rengidir ![]() c- Önemli olan işlevi, görevi ve yetkileridir ![]() d- Önemli olan işlemesidir ![]() 5) Menopoz nedir? a- Bir kadının erkeğe poz vermesidir ![]() b- Vatoz gibi bir balık çeşididir ![]() c- Hipnozun erkekler tarafından yapılanıdır ![]() d- Kadının doğurma yeteneğinin bitmesidir ![]() 6) En iyi afrodizyak sizce nedir? a- Bir şişe konyaktır ![]() b- Amonyaktır ![]() c- Kırkayaktır ![]() d- Böyle bir şey yoktur, önemli olan eşlerin uyumudur ![]() 7) Çocuğa cinsellikle ilgili bilgiler ne zaman verilmelidir? a- Hiçbir zaman verilmemelidir, otursun dersini çalışsın ![]() b- Ana rahmindeyken anlatmaya başlamalıdır, anca öğrenir ![]() c- Bana ne kendisi öğrensin, bize öğreten oldu mu? d- Uygun yaşlarda uygun bilgiler vermelidir ![]() En iyi doğum kontrolü hangisidir? a- Hiç ilişkiye girmemek ![]() b- İlişkiden sonra kadının amuda kalkması ![]() c- Eşten başka birisiyle ilişkiye girilmesi ![]() d- Çiftlerin tercihine ve bedenine uygun bir yöntem seçilmelidir ![]() 9) Fanteziler hakkında ne düşünüyorsunuz? a- Benim iyi bir iş bulma fantezim var ![]() b- Fantezi müziğin hastasıyım abi ![]() c- Fantezi deyince benim aklıma diş protezi gelir ![]() d- Fanteziler eşlerin cinsel hayatlarını renklendirebilir ![]() 10) Cinsel bilgilerinize güveniyor musunuz? a- Elhamdülillah güveniyorum ![]() b- Sapına kadar erkeğiz icabında ![]() c- Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin abi ![]() d- Güveniyorum ama yeni bilgiler öğrenmeye de açığım ![]() SONUÇ VE DEĞERLENDİRME: - En çok a,b ve c'yi işaretleyenler: Sizleri tebrik ediyorum, bilgi ve yaratıcılık dediğin sizinkisi gibi olmalı ![]() - Bir kere bile olsa d'yi işaret edenler: Ukelalar n'olacak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|