![]() |
Meleğim İsmi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meleğim İsmiMELEĞİM İSMİ ![]() BİR ZAMANLAR doğmak üzere olan bir çocuk varmış ![]() “Bu kadar küçük ve korunmasızken dünyada nasıl yaşayacağım?” Allah “Meleklerimin arasından senin için bir tanesini seçtim ![]() ![]() ![]() “Ama lütfen söyle bana, burada Cennet’ te hiçbirşey yapmadan şarkı söylüyor ve gülümsüyorum, ben böyle çok mutluyum ![]() “Senin meleğin de sana şarkılar söyleyecek ve sana hergün gülecek ![]() ![]() “Peki insanlar benimle konuştuklarında ben onları nasıl anlayacağım, ben onların dilini bilmiyorum ki ![]() “Meleğin sana dünyadaki sözlerin en güzelini ve en tatlısını söyleyecek, ve görebileceğin en büyük sabır ve ilgi ile sana konuşmayı öğretecek ![]() “O zaman seninle konuşmak istediğim zaman ne yapacağım?” “Meleğin senin ellerini birleştirecek ve sana dua etmeyi öğretecek ![]() “Duydum ki dünyada kötü insanlar varmış ![]() “Merak etme, meleğin seni hayatı pahasına dahi olsa savunacak ![]() “Ama ben seni göremeyeceğim için çok mutsuz olacağım ![]() “Meleğin sürekli sana benden bahsedecek ve sana bana nasıl tekrar ulaşabileceğini anlatacak, ama beni göremesen de ben hep senin yanında olacağım ![]() Tam o esnada Cennet’te ki huzur ortamına dünyanın homurtuları karışmaya başladı ![]() “Peki Allah’ım şimdi gitmek üzereyim, lütfen bana o meleğin ismini söyler misin?” “Meleğin ismi önemli değil, sen ona ‘Anne’ diyeceksin ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|