Tosbağa

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tosbağa



Tosbağa


Rüyada tospaga görmek, zahid, abid ve ilim ehli bir kimseye isarettir Rüyada kaplumbaga görmek, güzel koku sürünüp bezenen, boy ve endamini erkeklere arzeden kadina isarettir Bazi tabirciler kaplumbaga hakim ve savcilarin reisine isarettir Tabircilerden bazilari da alim bir kimsedir, dediler Rüyada kaplumbaganin etini yemek, mala veya Nebilerin (Peygamberlerin) ilimlerinden bir ilme isarettir Bazi tabirciler de bir kimse kaplumbaga etini yese, hayir ihsan ve menfaat ve mala kavusur, dediler Rüyada kaplumbaga rastladigini veya ona malik oldugunu yahut evine soktugunu gören kimse, eski ilimlere vakif bir alim sebebiyle süphe ve tehlikeden kurtulur Kaplumbaganin bir yol üzerine atilmis oldugunu görse, orada ihtimam ve itinaya sayan bir ilimin terk edilmis olmasina isarettir Bazi tabirciler ise rüyada görülen kaplumbaga, hileye, haber arastirmaya, gizlenmeye ve silah tamir etmeye isarettir, dediler Rüyada tosbaga görmek, zahit, abid ve ilim ehil bir kimseye isarettir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.