Fenerbahçe'nin gizli lideri Appiah.. |
02-13-2007 | #1 |
rebellious23
|
Fenerbahçe'nin gizli lideri Appiah..Samandıra Tesisleri'nde Fenerbahçe Yönetimi, teknik heyet ve futbolcular arasında yapılan toplantıya sarı lacivertli takımın Ganalı yıldızı Stephan Appiah damgasını vurdu Appiah'ın toplantıda yaptığı konuşmada yönetim kurulu üyelerini oldukça etkiledi DHA'DAN SENAD OK'UN ÖZEL HABERİ Öncelikli olarak sözü alan yönetim kurulu üyeleri futbolculara güvendiklerini, ancak ligin ikinci yarısının başlarında yaşanan puan kayıplarının kendilerini tedirgin ettiğini ve 100yılda şampiyonluk görmek istediklerini ve takıma güvendiklerini ifade etti Yöneticilerden sonra birçok futbolcu söz aldı Ancak daha sonra söz sırası Ganalı yıldızı Stephan Appiah'a geldi Özellikle ligin ikinici yarısında mücadelede anlamında zayıf olduklarını söyleyen Appiah yönetim kurulu üyelerine "Bizde iyi oynamadığımızı, iyi mücadele etmediğimizi biliyoruz Ama merak etmeyin Siz rahat olun Tüm konsantrasyonumuzu AZ maçına verdik Takım arkadaşlarım ve ben hazırız" diyerek yöneticilerin yüreğine su serpti Oldukça olumlu bir havada geçen toplantı sırasında birden konu bazı primlerin geç yatırılması konusuna geldi Burada da Stephan Appiah söz aldı ve "Şu anda para pul hiçbirşey önemli değil Az maçı bizim için olduğu kadar caima içinde çok önemli Bu maçtan başka birşey düşünmüyoruz" dedi Appiah'ın yaptığı konuşma sonrası birçok yönetici Appiah'ı takdir etti |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|