Olmadı Deme Oldu |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Olmadı Deme OlduBU KADAR OLUR MU DEME OLDU *Dostum, bana bir tane Yüzüklerin Efendisi'nin çocuk versiyonundan verir misin? (Adam korsan VCD'dden Harry Potter'ı isterken) * SSK gözlüğü yazılır Tansiyona, şekere bakılır Kurban kesilir! (Gebze'de bir eczanenin camından) *Windovslu âletle rot balansi yapıyoruz! (Aksaray'da bir lastikçinin vitrininden) * Kartuş ve kolonya doldurulur! (Eskişehirde bir dükkânın camından) * Burada adam olana, edebiyle konuşana hizmet verilir (Eminönünde bir bakkalın camından) * Patlayan top geldi! (Bir kırtasiyenin camından) * Penguen yemi bulunur! (Kocaeli Hereke'de kendi halinde bir bakkalın camından) * Reşat, lütfen buraya park yapma! (Kadıköy'de bir duvar) * The Anatolian child does not eat these feet! (Kaş'ta Doğan görünümlü bir Şahin'in arka camından) * Geçmiş olsun, buraya kadar frensiz geldik! (işe gelmek için bindiğim dolmuşun şoförü, son durağa geldiğimizde sırıtarak) * Yaşlı teyze: Evlâdım, sağda mübarek bir yerde indirir misin? M şoförü: Az ileride camii var, seni orada bırakayım teyze |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|