Kelimelerin Çaresiz Kaldıgı Anlar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kelimelerin Çaresiz Kaldıgı Anlar![]() Sırtı Yırtık Ve Yamalı Düşlerdeyim ![]() ![]() Çaresizim Ama Hala Düş Kurabiliyorum![]() ![]() Akşam'ı Düşünüyorum![]() ![]() Gelmesini İstemediğim Karanlığı![]() ![]() Ellerim Üşüyor,Bitap Haldeyim Ama Evdeki Açları Düşünecek Kadar Ayaktayım![]() ![]() Düşlerin İçinde Kaybolmuşum Ama Düşlere Esir Olmamışım![]() ![]() ![]() ![]() Elleri Yorgun ![]() ![]() Yürek Yorgun![]() ![]() Kalem Yorgun![]() ![]() Son Haddinde Haykırış İçindeler Sanki![]() ![]() Yılların Verdiği Yük,Hayatın Öğrettiği Ezilmişlik![]() ![]() Çizgiler,Çatlakla r,Kirler![]() ![]() ![]() ![]() Geleceğe Dair Çileyi Sezer Gibiyim ![]() ![]() Umudum Yokta Gelecekten Artık![]() ![]() Sarılacak Bir Anne,Yaslanacak Bir Duvar Arıyorum![]() ![]() Neye Sarıldığım Ya Da Yaslandığım Önemli Değil![]() ![]() Çilem Kısa Sürsün Yeter![]() ![]() ![]() Söz Mü Söylenir Buna ![]() ![]() Gözde Ki Hissizlik Yetiyor Ağlamaya![]() ![]() Ya Da Sayılabilen KAburga Kemikleri![]() ![]() ![]() Biz Yemediklerimizi Atarken Çöp'e Şuursuzca,O Küçücük Çocuk 3 Öğün Karnını Doyuruyor O Attıklarımızla ![]() ![]() Abd'de Sadece Bir Vilayette Çöp'e Atılan Yemek Bütün Afrikayı Doyuracak Büyüklükte![]() ![]() Asıl Aç Olan Biziz![]() ![]() Ama Gözümüz Aç![]() ![]() ![]() ![]() Çıplak Ayaklarınla Bombadan Ne Kadar Kaçabilirsin Ki Ey Çocuk ![]() ![]() Bil Ki Allak(c c ) Hep Yanında![]() ![]() ![]() ![]() Çileye Sor Sevdamı Ey Çile! ![]() Bakışlarda Ki Masumluk Ve Boşluk![]() ![]() Ölümün Ne Olduğunu Bilmeyen Çocuklar![]() ![]() Belki Uyuyor Zannediyorlardır Yatan Arkadaşlarını![]() ![]() ![]() ![]() İki Tarafta Savaşı İstemiyor,İki Taraftada Çocuklar Ölüyor ![]() ![]() Bu Savaşı Neden Sürdürüyorlar Peki?![]() Allah'tan Korkmazlar Mı Bu İnsanlar![]() ![]() Ya Da Ölmeyecekler Mi![]() ![]() Firavun Bile Allah İnancında Çelişkiye Düşüp Arada KAlırken Siz Hiç Mi İnanmıyorsunuz?![]() ![]() ![]() İnsanlık Uyansın Diye ![]() ![]() Uçan Kuşlara Dert Verdi Allah![]() ![]() İnsanlar Anlasın Da Doğru Yola Gelsin Diye![]() ![]() Anlayana TAbi![]() ![]() ![]() ![]() Ablamızın Duası Gönüllerde Bir Çığır Açar İnşallah ![]() ![]() ![]() ![]() Erdem Ağlar ![]() ![]() Gönül Ağlar![]() ![]() Can Ağlar![]() ![]() Öksüz Ağlar![]() ![]() Yetim Ağlar![]() ![]() Ağlaya Ağlaya Bitirirler Gözyaşlarını![]() ![]() Ağlamak Sorun Çözmez Ama Sorun Olanları Ağlatır Belki![]() ![]() ![]() ![]() Yorum Yapmak Bu Resim İçin Anlamsız Kalır ![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|