Denizden Fanatik Balık Çıktı

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Denizden Fanatik Balık Çıktı

Denizden fanatik balık çıktı

Fethiye Körfezi açıklarında avlanan sarı lacivert renklere sahip ´Lapin´ isimli balık büyük ilgi gördü

Arkadaşlarıyla Fethiye Körfezi'nde açılan Taner Aydın 880 gram ağırlığında ''Lapin'' cinsi balık yakaladı

"Doğuştan Fenerli" balık ilgi

odağı oldu Fanatik Fenerliler

balığın satın almak için 2 bin

YTL önerdiler[/i]

Fethiye balık pazarına getirilen sarı lacivert renkli balık şaşkınlıklarını gizleyemedi

Fenerbahçe taraftarlarının balığı 2 bin YTL'ye satın almak istediğini belirten Tamer Aydın şöyle konuştu:

''Böyle bir balığı ilk kez görüyorum Daha önce bu renklerde olanına rastlamamıştım Balığı yaklaşık 200 metre derinde misinayla yakaladım"

Balıkçı "doğuştan Fenerli" olan sarı lacivert renkli balığı şoklayıp Aziz Yıldırım'a gönderecek Dileği de balığın Fenerbahçe'ye şans getirmesi ve bu yıl şampiyon olmak

Balık halindeki diğer balıkçılar da Lapin'lerin parlak ve canlı renkleri olduğunu ve renklerinin bulundukları ortama göre değiştiğini ifade etti Balıkçılar ilk kez sarı lacivert renkli balık gördüklerini söylediler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com