Çok Önemli Bir Konu(Gerçek), Dikkatli Olun... |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Önemli Bir Konu(Gerçek), Dikkatli Olun...Apartmanin ust katina yeni bir kiraci tasinir 1 ay sonra alt kattaki komsunun kapisi calinir Kapiyi calan ust kata yeni tasinan kadindir Oglunun dogum gunu oldugunu, okuldan arkadaslarinin gelecegini, yeni tasindiklari icin oglunun cok arkadasi olmadigini soyleyip, sizin oglunuzda bugun dogum gunune gelsin diyor israrla Kadin da dogal olarak peki diyor ve oglunu ust kata dogum gunu partisine gonderiyor Aradan epeyce vakit geciyor, oglu gelmeyince yukari cikiyor, icerden muzik sesi geliyor bangir bangir ama kapiyi acan yok Derken diger komsularda kapiyi caliyor ama acan yok Ardindan kadin kocasini ariyor derken polise haber veriliyor Kapi kirilip iceri girildiginde, evde sadece bir muzik seti oldugu ve sadece camlara tul perde takildigi goruluyor Icerde ise hic kimse yok Evi dolastiklarinda bir de bakiyorlarki kadinin oglu banyoda kuvette, tum organlari calinmis ve oglu olmus Maalesefki boyle kotu bir haberi duyurmak istemezdim ama benimde canim gibi sevdigim yegenlerim ve yakınlarım var ve asla hickimsenin basina boyle birsey gelsin istemem Lutfen dikkatli ve temkinli olun Allah boyleleri ile karsilastirmasin |
07-13-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Önemli Bir Konu(Gerçek), Dikkatli Olun...ay evet duymuştum bende bu hikayeyi hatta uzaktan bi akrabamın apartmanında gerçekleşmiş oLay duyunca bende inanamamıştım neyse bu duruma yapacak bişe yok yani dünyada iyilerin yaşadığı gibi kötü insanLarda var artık onLar cezasını ahirette görecekLer |
07-13-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Önemli Bir Konu(Gerçek), Dikkatli Olun...bir tanıkta benim hatta bildiğim bir sitede yaşandı lüks bir semtte taşınan komşular çok düzgün maddi durumu iyi gözüken bir aile görünümünde oradaki şanssız ailenin kızı maalesef kurban olmuştu çok dikkatli olmak lazım |
07-13-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Önemli Bir Konu(Gerçek), Dikkatli Olun...Beni kaçırmaya çalısıyorlardı adam arabadan indi tuttu beni ısırdım sonrada malum bolgeye tekme atıp kaçtım :Sarabada bayabi lüks tü çalıntıdır heralde eh bide 4-5 yasındaydm babanın arkadasıyım gel götürim dedi arabayla bindim kapadı kapıları tek cam acıktı sonra bağırmaya aglamaya basladım camdan bagırıyorum çarsının ordan geçiyor araba bayabi bağırdım herkez abkıyodu adam açtı kapıyı beni çıkardı ve gitti |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|