![]() |
Bilinç Altındaki İlginç Sırlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilinç Altındaki İlginç SırlarÇocukluğumuzdan bugüne kadar birçok şey istedik ama olmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şu an sizin için ne olmasını isterdiniz? O neyse, onun bütün olmuş halini bütün canlılığı ile gözünüzün önüne getirin (İmgeleyin) ![]() ![]() ![]() Bu konu ile ilgili zihninizdeki bütün olumsuz kayıtlar kağıda döküldükten sonra, gözünüzün önünde aynı canlandırma varken tekrar başa dönün, her olumsuz sözü tam yerinde tespit edin ![]() ![]() Eğer o noktada olumluya inancınızda bir direnç varsa şu soruyu sorun: “Benim bu kaydın doğru olduğuna olan inancım hangi yaşadığım andan geliyor?” O sorunun götürdüğü yere gittiğinizde bu bazen çok küçük yaşlarınızda olan bir sahne veya birkaç yıl evvelki bir sahne olabilir ![]() ![]() ![]() Böylece de bu çalışma tarifinden şunu anlıyoruz ki, olumsuz kelimenin yeri ve zamanı bulunmadan yani altta hala bütün enerjisiyle yaşayan olumsuz bir kayıt varken olumlu hiçbir söz veya hiçbir biliş sizin bilinçaltınızda yer bulup yerleşemez ![]() ![]() Daha evvel not kağıdına yazmış olduğunuz olumsuz kayıtların listesi, tek tek bu şekilde çalışılıp her olumsuz kelimenin yeri bulunup oralardan olumluya dönüştürüldükçe sizin istediğiniz, hayalini kurduğunuz, yani imgelediğiniz her neyse o sizin için evrende artık oluşabilir hale gelir ![]() ![]() ![]() Önünüzdeki bütün olumsuz zihinlerini temizleyerek yarattığınızdan, yani düşünce enerjinizi güçle kullanıp yaratmadığınızdan sizin için güzel bir yaratım ve keyifli bir hayat oluşur ![]() ![]() ![]() Olumlamaları içselleştirebilmeniz için önce kendinizde var olan olumsuz kaydı ve o kaydı hangi yaşadığınız olayın içinde aldığınızı bulmanız gerekir ![]() ![]() ![]() Bu şekilde içinizden aldığınız bu olumlamayı aşağıdaki örneğe yerleştirerek siz o olana kadar hissederek tekrarlayın ![]() BİLİNÇALTI BEŞLİK OLUMLAMA YÖNTEMİ DEĞER: Ben değerliyim ![]() Ben değerli olduğumu biliyor ve inanıyorum ![]() Ben değerli olduğumu kabul ediyorum ![]() Ben değerli olduğum için kendimi takdir ediyo*rum ![]() Ben değerli olduğum için şükrediyorum ![]() SUÇLANMA: Ben yaptığım her şey için kendimi onaylıyorum ![]() Ben yaptığım her şey için kendimi onayladığımıbiliyor ve inanıyorum ![]() Ben yaptığım her şey için kendimi onayladığımıkabul ediyorum ![]() Ben yaptığım her şey için kendimi onayladığım için kendimi takdir ediyorum ![]() Ben yaptığım her şey için kendimi onayladığım için şükrediyorum |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|