15 Yıldır Uyuyamıyor

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

15 Yıldır Uyuyamıyor

::15 yıldır uyuyamıyor::
Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde ikamet eden 65 yaşındaki Zülfi İpek, uykusuzluk hastalığına yakalandığını ve 15 yıldır uyuyamadığını öne sürdü Ergani'nin Cömert köyünde yaşayan Zülfi İpek, 15 yıldır uyumuyor 50 yaşına kadar çiftçilikle uğraşan ve o güne kadar ciddi bir rahatsızlığı bulunmayan İpek, 15 yıl önce ortaya çıkan uykusuzluk problemi nedeniyle adeta işkence çekiyorZülfi İpek, uykusuzluk hastalığının geçici olduğunu düşünerek sabah saatlerine kadar televizyon izlediğini belirtti İpek, "Uykusuzluk hastalığına yakalandıktan sonra her yolu denedim İki ay Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gördüm Burada netice alamadım daha sonra Elazığ'daki hastanelerde tedavi gördüm Birçok doktor gezdim, uykusuzluk hastalığıma çare bulunamadı Bu hastalığa hiçbir anlam veremiyorum 15 yıldır uykuya hasret kaldım Bütün gün uyumak istiyorum Ancak başaramıyorum" dediZülfi İpek'in uykusuzluk hastalığı en çok eşi Esma İpek'i rahatsız ediyor Kocasının rahatsızlığı nedeniyle sıkıntı çektiğini anlatan Esma İpek, "Eşim 24 saat ayakta Sabaha kadar geziyor, oturuyor uzanıyor, gözüne uyku girmiyor Tam 15 yıldır bu çileyi çekiyor İlk başlarda uyuyamadığı zaman ben de çok sıkıntı çekiyordum Şimdi biraz alıştım, ama yine de onun bu hali benim de uykumu kaçırıyor" şeklinde konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com