Kadını İçkisinden Tanıyın

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kadını İçkisinden Tanıyın

Bir kadının nasıl bir karaktere sahip olduğunu içişinden ve içkisinden anlayabilirsiniz Ya da sizde içip onu kendiniz tanıyabilirsiniz ama biz yinede sizi düşündüğümüzden birkaç tüyo vereceğiz

İçkisi onun hakkında ne söylüyor

Ucuz bira

Vermek istediği mesaj: Ben sert ve zorlu bir kadınım Duygusal ve alttan alan biri değilim Bana sadece bira ver yeter

Aslında verdiği mesaj: Bana içki ısmarlamakta çekinmemen gerekiyor İçki olsun yeter

Pahalı bira

Vermek istediği mesaj: İçmeyi seviyorum Yinede kalite arasamda zengin istekleri aramakla meşgul değilim

Aslında verdiği mesaj: Sosyalleşmeyi seviyorum Bana mesafeli olarak yaklaşabilirsin

Şarap

Vermek istediği mesaj: İçkiyi sarhoş olmak için içmiyorum Kaliteli ve sakin yerleri seviyorum Sağlıklı ve seviyeli yaşamak amacım Kalitesiz gece klüplerindeki diğer kızlara benzemem

Aslında verdiği mesaj: 3 kadehten sonra seviye olayının kalmayacağı İçkiyi sevmesemde şarabın sonu yok

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com