![]() |
Yalan Ustası &Quot;Erkekler &Quot;(Miş) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalan Ustası &Quot;Erkekler &Quot;(Miş)Kadın-erkek ilişkileri yüz yıllardan beri hala tam olarak çözülemedi ![]() ![]() ![]() ![]() Bazı erkekler hiç yalan söyleyemez hemen gözlerinden hal ve hareketlerinden anlaşılır ![]() ![]() ![]() İste erkeklerin en sık söylediği yalanlar ![]() ![]() ![]() Statü yalanı Erkekler olayları biraz şişirmeye meraklı ![]() ![]() ![]() Bilgi yalanı Hiçbir bildikleri olmasa da erkeklerin yüzde 84'ü bilgi sahibiymiş gibi davranıyor ![]() ![]() Duygu yalanı “Bir problemin mi var?” erkeklere sorulduğunda genelde “Hayır yok!” derler ![]() ![]() Korku yalanı Erkekler cesur olmaları gerektiğini sanırlar ![]() ![]() Tembellik yalanı Yaptıkları her şeyi abartılmış gerekçelerle savunmayı hoşlanırlar ![]() ![]() Kaytarma yalanı Uzun süreli tartışmalardan kaçmak için soruları hemen kısa bir ”Evet” ile cevaplandırırlar ![]() ![]() Ağzından çıktığıyla aklından geçirdiği Yalana ilişkin yapılan çeşitli araştırmalarda erkeklerin söylediği ve aklından geçirdiği arasında dağlar kadar fark olduğu ortaya çıktı ![]() Söylediği: “Ben daha çok evime bağlı bir insan sayılırım” Düşündüğü: “Kahvehanelerin çoğunda bana ayak basma yasağı konulduğundan beri” ![]() Söylediği: “Neden bu kadar kıskanç olduğunu gerçekten anlamıyorum?” Düşündüğü: “Sibel Burcu ve Hülya Allah'tan öyle değiller” ![]() Söylediği: “Çok çalıştığını görmek beni üzüyor” ![]() Düşündüğü: “Sen temizliğini yaparken ben televizyon izleyeyim bari” Söylediği: “Ne çocuk yine ishal mi oldu?” Düşündüğü: “Oysa bira içtikten sonra ne güzel hemen uykuya dalmıştı ![]() ![]() ![]() Söylediği: “Her zaman için arkadaş kalabiliriz” Düşündüğü: “Beni telefonla aramadığın sürece” |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|