![]() |
Gönül Kimi Severse Güzel Odur |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gönül Kimi Severse Güzel OdurYıllar önce, çok uzaklarda bir adam varmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Bir nasihat bin akçe, bir nasihat bin akçe" diye bağırıyormuş ![]() “Nasıl olur, bir nasihati bin akçeye satarlar, ben yıllarca çalıştım ve sadece 3000 akçe biriktirdim” ![]() Bu işe pek aklı ermemiş ama merak işte ![]() ![]() "KADERDE NE VARSA O ÇIKAR” ![]() Ve yoluna devam etmiş ![]() ![]() ![]() "bir nasihat bin akçe ![]() Adam yine dayanamamış bin akçe de o adama vermiş ve ikinci nasihatı da satın almış ![]() “GÖNÜL KİMİ SEVERSE GÜZEL ODUR" Son kalan bin akçesi ile yoluna devam etmiş ![]() ![]() ![]() "HİÇ BİR İŞ ACELEYE GELMEZ" ![]() Parasız yoluna devam etmiş ![]() ![]() ![]() ![]() 'Burada şehrin tüm su ihtiyacını karşılayan bir kuyu var, ama kuyunun içinde de canavar var ![]() ![]() ![]() ![]() Adam düşünmüş ve ilk satın aldığı nasihat aklına gelmiş ![]() ![]() ![]() ![]() 'Buraya gelenlerin hepsine bir soru sordum ve bilemediler ![]() ![]() Bir dizine sarışın ve dünya güzeli bir kadın, diğer dizine de kurbağa koymuş ve "söyle bakalım hangisi güzel?" demiş ![]() Adam düşünürken aklına ikinci aldığı nasihat gelmiş ve "gönül kimi severse güzel odur" demiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam yoluna devam etmiş ve nihayet evine varmış ![]() ![]() ![]() "Hiç bir iş aceleye gelmez" ![]() Kılıcını kılıfına koymuş ve içeri girmiş ![]() ![]() "Bey, sen gittiğinde ben hamileydim ve bir oğlumuz oldu ![]() Bu genç senin oğlun" ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|