![]() |
Gözlüklerim 1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözlüklerim 1Gözlüklerim 1 Öyküsü - Derin Duygular - Ayhan Sarıkaya - Duygu Seli - Yaşam Hikayeleri - Öykü Okumak ve yazmak tek tesellim,hobim ![]() ![]() ![]() ![]() Okumak ve yazmak için genelde dingin bir ortam olmasını tercih etsem de hiçbir zaman istediğim gibi olmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genelde gecelerin koynuna gizlenmeyi yeğlerim ![]() ![]() ![]() Kurgular kurarım ![]() ![]() ![]() ![]() Yazmayı,gecenin başlangıç saatlerine;okumayı ise sabah saatlerine üleştiririm ![]() Uykuma 3-4 saat ayırma imkanım olursa kendimi şanslı hissederim ![]() ![]() ![]() Bazen çalakalem şiirler de yazdığım olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu hobim,son zamanlarda dalgınlığımı da içine aldı,beraberinde sürüklemeye başladı ![]() Kendime ait şeyleri unutmaya başladım ![]() ![]() ![]() Kendimi zor durumdan kurtarmak için aile fertlerinden yardım istemeye başlıyorum ![]() On yaşındaki kızım, "-Babacığım,sitenin bahçesinde arkadaşlarımla oynamam lazım" diyor fırlıyor dışarıya ![]() Ortanca oğlum ise yeni manitosunun gönderdiği mesajlarla meşgul ![]() "-Kusura bakma baba,kız arkadaşımla randevum var ![]() ![]() Eşim,bana sitem ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neyse ![]() ![]() ![]() ![]() Pazar günü dinlenmeye ayırdığım gün olmasına rağmen,bu Pazar da erken kalktım ![]() 4'den 6' ya kadar dünya klasiklerinden Jane Austin'in Aşk ve Gurur romanını okudum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendime sade kahve yapıp,öykümün başına oturuyorum ![]() "-Taazzeeee siimiiitttttt! ![]() ![]() ![]() Pencereyi açıp ikaz edemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Simitçinin uzaklaşmasıyla boşluğu fırsat bilen başka bir satıcının hopörlerinden gelen gümbürtü,kulak zarlarımı zorluyor, "Patatesci,soğancıııı,karppuuuuzzzcccuuu !" Pencerelerden kafalarını uzatan kadınların çığırkanlıkları da işin cabası, "-Soğanınnn çuuuvaallıı kaaçççaa? "-Pateesscciiii,sana zahhhmeett,onuncu kata bir çuval,patates çıkarırmısınnn?" Bir saat sonra onun patırtısından da kurtuldum derken,sütcünün arabasının klaksonu,acı acı ötüyor,apartmanın camları titreşim yapıyor adeta ![]() ![]() ![]() Yeter artık be! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün Pazar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arabama atlayıp şehirden uzaklaşmayı,doğayla iç içe olmayı yeğliyorum ![]() Daha doğrusu bugün kendimde değilim Ayhan Sarıkaya |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|